Hala kanamam geçmedi. Bu normal mi?

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.601
373
arkadaşlar az çok maceram belli ama bilmeyenler için anlatayım
ilk defa tüp bebek yaptırdım
transferin 9. günü kanamam oldu ve adet kanamasına dönüştü
ayın 27sinde başlayan bu kanama hala geçmedi kızlar-tatlicadiarzu-
8 gündür hala devam ediyor
ilk 4 gün çok yoğundu pıhtılar geldi sürekli
ama 5. günden sonra az az geldi
bugün tam bitti dedim yine pembe lekeler gelmeye başladı
tedaviden sonra bu kanama normal mi yoksa başka bir sorun mu var anlayamadım
bu durumu yaşamış olan yahut bilgisi olan birileri ne olur cevap versin
deliricem artık-tatlicadiarzu-

benim arkadasım 10 güne yakın anormal kanama yasamıstı
demistiki musluktan akar gibi geliyor azalmadan
normaldir sanırım

benimde çok gelmişti.coraspirin kullanmıştım.o yüzden olabilir diye düşündüm.ama 6 gün sürdü.doktoruna sordunmu ne diyor.

aradım ama ulaşamadım senağlama
ben kan testide yaptırmadım nasılsa yok diye
aklım karman çorman oldu-tatlicadiarzu-

canim evet benim 12 gune kadar surustu once normal adet gibiydi sonraki gunlerde az az geldi
ilk zaman pihtida geldi
ama kan testi yaptirmamakta bence yanlis yaptin boyle suphede kalmazdin en azindan
tamam negatif ti sana belki pozitifti diyemiycem ama hersey yerli yerinde giderdi
ben dr sormustum normal demisti

canım ne bileyim 8. gün negatif sonucu görünce bir daha üstüne düşmedim:çok üzgünüm:

inanamıyorum kan testi neden yaptırmadın.belkide farklı bir durum vardır.merkezin nasıl istemedi testi.

istedi canım ama ben biraz fazla inat edip nasılsa 8. gün negatif deyip yaptırmadım
zaten bu kadar kanamayada bebek falan olmaz dedim:çok üzgünüm:

Dıptıs Allah yardımcın olsun canım. ınşallah herşey yolundadır. Dr.a görünmekte fayda var. Bişey yoksa da için rahat eder.

doğru dersin kuzu :çok üzgünüm:
haftasonu gideyim doktora :çok üzgünüm:

bu normal bişiy mi değil mi anlayamadım:sm_confused:

Çabucak şevkin kırılıyor...Kaç kez dedim dr a git diye..bende de kanama oldu,hatta beta hcg de çok düşüktü..Kimyasal gebelik bile dendi..Sen bunların hepsini biliyorsun,benim gibi bir örnek var karşında..Ama inadım inatsın,çok kızıyorum valla sana Çok üzgünüm çoook

eşime 1 tane daha test almasını söyledim
sanmıyorum olduğunu:1no2: ama ya varsa düşüncesi bitsin diye bunu yapmam lazım
cumarteside doktora gideyim en güzeli
ya ben öyle inat biriyimki öylede sabit fikirli :mymeka:

canim bende arkadaslara katiliyorum.normal olabilir.bence kanda bi kez baktirmalisin.ama mutlaka doktoruna git.belki yerlesme kanamasi olabilir.allah yardimcin olsun..

sen kan yestı yaptırdın mı..............genelde normldır bu kanama ama bu kadar surmememlı canım yınede..........doktorunu nıye aramıyosun ............bak ınatçı old kesın canım....ama sağlığın onemlı mutlaka gıt doktoruna ...ve bı test daha yap.................inş kotu bı şı yoktur ve belkı hamışsındır kuçukte bı ıhtımal olsa inşşşşşşşşşşş

yok yaptırmadım canım
doktorum ankarada ben fethiyedeyim zor
ama başka bir doktora gidicem
sürekli bir akıntı var sinir oluyorum

yaptır ama .......ve başka bı doktora gıt ..allah korusun ..hıç olmazsa için rahat edr ya........sen onemlısın sağlığın onemlı.....bebiş ıstıyozz bızzzzzzzzzzzz

Benim test günüm test günümden 4 gün sonraydı günümde oldum 4 gün sürdü ama kırmızı değildi siyah gördüm sonrada camur gibi adet gördüm 3-4 ay

dıptıscım keşke 12 gün tekrar kan testi yapsaydın kanamaylada çok hamile kalan var doktorlar üstüne basa basa söylüyo kanamada olsa verilen test gününde test yaptırın diye canım inşallah hamişsindir kanamanda dururgüzel bi hamilelik geçirirsin bebişin sana kötü bi şaka yapmış olsun inşallah allah çooooooookkkk büyüktür canım onun gücünün yetmiyceği hiç bişey yoktur...........son gülen iyi gülermiş dilerim allahtan rabbim yüzünü tam ümidini kestiğin anda güldürsün inan bana içim titreyerek amiiiiiiiinnnnnn diyorummmm canım güzel haberler ver olurmu ........ veremesende sabret olurmu canım rabbim en büyük mükafatı: belanın ilk geldiği an isyan etmeyen sabreden kuluna verirmiş..... dilerim rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşturur.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…