- 4 Eylül 2024
- 8
- 2
- 19
-
- Konu Sahibi kelebeks17
Bazı kadınlar hamile olmalarına rağmen adet görebiliyormuş forumda bu tür yazılar okumuştum o yüzdenYani sizleri anlamakta zor valla, doktorunuza inanmıyorsunuz hadi onu geçtim testlerede inanmıyorsunuz buradaki yorumlara inanacak mısınız?
Bazı kadınlar adet görmelerine rağmen hamile olabiliyormuş o yüzdenE adet olmuşsunuz?
Bi de ben şeyi anlamıyorum, böyle 2 genco sevgili oturup beraber idrar testi yaparken hiç birbirinize bakıp "ulen biz napıyoruz nasıl hamile olcaz şu fafenkten" demiyo musunuz?
Ayrıca kan testinin yanlış çıkma ihtimali yoktur herhaldeE adet olmuşsunuz?
Bi de ben şeyi anlamıyorum, böyle 2 genco sevgili oturup beraber idrar testi yaparken hiç birbirinize bakıp "ulen biz napıyoruz nasıl hamile olcaz şu fafenkten" demiyo musunuz?
Yoo? Yerleşme kanaması yaşıyolardır, düşük riski yaşıyorlardır.Bazı kadınlar adet görmelerine rağmen hamile olabiliyormuş o yüzden
Kanda beta hcg testi negatif çıkıp adet görüp de hamile olan tek kişi ben olmamam herhalde değil mi testleri erken yaptığımızı da düşünmüyorum. Adet gecikmesinin 12. Günü yaptırdık. Laboratuvar da yanlış sonuç verecek değil.Adet olmuşsun ve DOKTOR hamile değilsin demiş. Biz ne dersek diyelim ikna olmazsın bence 9 ay bekle bakalım doğacam mı diye
Benimki normal adetti diye düşünüyorum çünkü ne her zamanki gibi bir kanama ve ağrı oldu.Yoo? Yerleşme kanaması yaşıyolardır, düşük riski yaşıyorlardır.
Eee madem biliyorsun lab yanlış sonuç vermez neyi sorguluyorsun burada hala??Kanda beta hcg testi negatif çıkıp adet görüp de hamile olan tek kişi ben olmamam herhalde değil mi testleri erken yaptığımızı da düşünmüyorum. Adet gecikmesinin 12. Günü yaptırdık. Laboratuvar da yanlış sonuç verecek değil.
Abla siz niye bu kadar gerginsiniz anlamadim benEee madem biliyorsun lab yanlış sonuç vermez neyi sorguluyorsun burada hala??
Kızıyorum boşuna ilaç kullanıp bu kadar endişelenmeneAbla siz niye bu kadar gerginsiniz anlamadim ben