• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala gaz sancıları :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GNC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
117
2
96
İstanbul
Kızlar bebeğim 9 ayını doldurdu ancak hala gaz sancılarından gece uykumuz yok. gecede yaklaşık 7-8 kere uyanıyor ve her uyandığındada meme istiyor ve emzirerek uyutmam yarım saati buluyor sonra tekrar hemen uyanıyor. kuzenimin bebeği akşam 9 da yatıp sabah 7'de uyanıyor çoook kıskanıyorum :)
7 aylıkken ek gıdalara başladık denemediğim şey kalmadı, rezene çayını denedim, ilaç denedim gıdalardan dokunabilecek hiç bişey yedirmiyorum ben süt ve süt ürünleri tüketmiyorum artık psikolojim kaldırmıyor ne yapacağım bilmiyorum aynı durumda olupta çözüm bulan vamı nolur bilgi verin

offf ciddimisin bizmki 96 günlük 100günde geçer dediler son 4gün dioduk:)yandık yaa

tatlım oğlum 12 aya girene kadar gaz sıkıntısı çektim gece uykusuzluk yeni bitti sayılır 12.ayda sanki sihirli bir değnek değdide oğluma uyumaya başladı ve saatlerce kucağımda ninni söyleyerek uyutabildiğim oğlum şimdi yatağına bırakınca kendisi pozisyonunu alıp uyuyor.gerçi diş sıkıntılar vücutlarının güçlenmesi bence daha rahat geceler için iki yaşı beklemek gerekiyor...

canım sabırdan baska yapacak bısey yok.bız 13 aylık olduk hala gazımız tum hızıyla devam edıyor.gece kac kez kalkıyoruz.bızı hep 3 ayı doldurunca gecer,6 aylık olunca bıter artık,bak 9 aylık olunca gececek dıye heppp avuttu doktor ve cevremdekıler.sımdı en son ıkı yasına kadar surer dıyorlar.benımde cok sınırlerım yıprandı denemedıgım cay ve ılac kalmadı ama hala aynı.sanada sabır dılıyorum belkı 1 yasında gecer sızın gazınız

arkadaslar benim de 3 aylik oglum var ve biz de coook cektik hala da oluyor ama eskisi gibi durmaksizin aglamasi yok..ben bastan beri doktora ukalalik yapip bunun gazi var dedim ama burda cok yaygin olan alerji aklima bile gelmedi...soyle ki: inek sutu alerjisi olan bebekte kolik belirtileri en belirgin ozellik ve biz de kolik dedik gectik...hos bizde 2.ayda kakada kan oldu ve inek sutu alerjisi o zaman ortaya cikti...annem de derdi sen 3-4 yasina kadar gazliydin diye acaba diyorum bende alerji vardi da cocukta da mi oldu...cunku bu genetik bebege de gecebiliyo...insallah sadece gazdir sizdeki ama baska bulgu da varsa ( egzama, sumuksu kanli kaka, daha cok var ama aklimda bunlar kalmis )doktora bi sorun derim...

bu arada bebegi nisasta agirlikli beslemek de bebekte gaz yapiyomus..bi yerde okumusutum...

mutlu gazsiz sorunsuz bebisler diliyorum :1hug:

bizimde gazımız 3 buçuk aylıkken bitti diyorduk ama 1 aydan beri yani ek gıdaya geçtiğimizden beri akşam ve gece gazdan duramıyoruz dün acilliik olduk ilk 3 aylık dönemde bile bu kadar sancı çekmemişti oğlum ve acildeki doktor bize tekrar gaz ilacı verdi eski günlere tekrar geri döndük

benimde doğumdan sonra bebeğimin çok gaz sancısı oldu.
akşam 22 gibi başlayıp sabah beşe kadar hiç susturamıyorduk.
doktorum sab simplex verdi mecbur olmadıkçada kullanma dedi ama kullandığım zamanda işe yaramadığını farkettim ve düzenli kullanmaya başladım şimdi 8 saaat arayla günde 3 defa 6 damla veriyorum düzenli kullandıktan sonra işe yaramaya başladı.
şimdi yine gaz sancısı oluyor ama okadar şiddetli değil gece 2 gibi uykuya dalıyor ve sabah 6 ya kadar falan hiç uyanmadan uyuyor.
birde kimyon işe yarıyormuş dediler artık kimyonda kullanacağım her yediğin yemeğe kimyon dökünce gaz olmuyormuş bakalım o işe yarayacakmı? bebeğim 46 günlük bugün

benimde doğumdan sonra bebeğimin çok gaz sancısı oldu.
akşam 22 gibi başlayıp sabah beşe kadar hiç susturamıyorduk.
doktorum sab simplex verdi mecbur olmadıkçada kullanma dedi ama kullandığım zamanda işe yaramadığını farkettim ve düzenli kullanmaya başladım şimdi 8 saaat arayla günde 3 defa 6 damla veriyorum düzenli kullandıktan sonra işe yaramaya başladı.
şimdi yine gaz sancısı oluyor ama okadar şiddetli değil gece 2 gibi uykuya dalıyor ve sabah 6 ya kadar falan hiç uyanmadan uyuyor.
birde kimyon işe yarıyormuş dediler artık kimyonda kullanacağım her yediğin yemeğe kimyon dökünce gaz olmuyormuş bakalım o işe yarayacakmı? bebeğim 46 günlük bugün

canım gaz sancısı cok zor tabi ama kimyon falan verme istersen çok küçük daha ayaklarını karnına dogru hafif şiddette bastır cok faydası oluyor.kimyon belki agir geleblir.çünkü onun sindirimi sadece anne sütünü sindirebilicek durumda.geçmş olsun canm

aynı problemleri bende 2,5 aylık kızımda yaşıyorum.3 gündür humana kimyonlu rezene çayı içiriyorum çok rahatladı

Back