- Konu Sahibi 19KasimBhr
-
Canım yaa bütün erkekler aynı valla. Benimkide bırak ben yaparım diyor ama ne zaman yapacağı belli değil. Fırının yanına yağ sıçramasın diye beyaz yağlı kağıtlar getirdim, yapıştırırmısın fırını çekip dedim, 2 haftadır bugün yarın diyo ve en sonunda dün seyahate gitti ve yine bana kaldı. Geçen gün ütü yaptım, biraz fazla ayakta kalmışım bacak ağrılarım dayanılmaz oldu, niye yapıyosun ben yapardım diyor. Ee gözünün önünde yaptım ütüyü o zaman alsaydın elimden dimi ama. Yok canım bunların hepsi aynı, bizi çok düşünüyor gözüküyorlar ama rahatlarına düşkünler. Valla bende çok sıkıldım işe gelmekten, birde senin haftan daha çok benden sana daha zor oluyordur. Bende 5 temmuzu iple çekiyorum, hamile hamile hiç çekilmiyor bu şirket valla. Allah hepimize yardım etsin, gerçekten hem çalışıp hem hamile olmak hemde ev hanımı olmak çoookk zooorrr...
gamzecimm bu gidişin sonu ne olacak diye düşünmeden edemiyorumm dün temmuzun ortasına kadar çalışırım diyordum ama cıxx olmayacak yollarda ser sefil olduk kızımla valla bi insan evladıda yer vermedii iyimiklava:
gamzecimm bu gidişin sonu ne olacak diye düşünmeden edemiyorumm dün temmuzun ortasına kadar çalışırım diyordum ama cıxx olmayacak yollarda ser sefil olduk kızımla valla bi insan evladıda yer vermedii iyimiklava:
Canım o yer verme olayına değindin ve sinirlerim tepeme zıpladı yine. İnsanlar inanılmaz duyarsız. Karnım burnumda ayakta dikiliyorum da kimsede bu kadın 2 canlı otursun demiyor yaa. Birde otobüs ve dolmuşları bilirsin deli gibi giderler, ani frene basarlar. Elin bir kaysa yuvarlanır gidersin otobüsün içinde. Dün yine o kadar genç kız vardı dolmuşun içinde, biri suratıma bakmadı, yazık yaşlı bir amca kalktı yer verdi, yok falan dedim ama olmaz senin oturman lazım dedi, ben utandım ama kızlar utanmadı. Bir de bayan olacaklar, ileride onlarda hamileyken görürüm. Çok dolmuşum Baharcım bir laf ettin, bir sürü laf işittin :)))
merhaba guzel hamişlerimmm:teytey:
bende kısmetse eylülde bebeğimi kucagıma alacagım:1hug:
sizlere bir kac sorum olacak benı bılgılendırırsenız cok sevınırımm
normalde 32. haftada ızın alınıyor dımı:uhm:
ve bizler sonucta mecburıyetten cıkıyoruz işten kendı ıstegımızle dgl hamiş oldugumuz ıcın işi bırakıyoruz yanı ben dogumdan sonra calısmayı dusunmmuyorum calıssamda şuankı işyerımde calısmayacagım...
ben bu iş yerıne 3,5 senemi verdım , benım bıldıgım işten ayrılırken patronum maaşımla bırlıkte tazmınatımıda vermesı gerek dimi:uhm:
yani tazminat almam gerek dıye bılıyorum öyle bir hakkım olması gerek dımı kızlar??????????
merhaba guzel hamişlerimmm:teytey:
bende kısmetse eylülde bebeğimi kucagıma alacagım:1hug:
sizlere bir kac sorum olacak benı bılgılendırırsenız cok sevınırımm
normalde 32. haftada ızın alınıyor dımı:uhm:
ve bizler sonucta mecburıyetten cıkıyoruz işten kendı ıstegımızle dgl hamiş oldugumuz ıcın işi bırakıyoruz yanı ben dogumdan sonra calısmayı dusunmmuyorum calıssamda şuankı işyerımde calısmayacagım...
ben bu iş yerıne 3,5 senemi verdım , benım bıldıgım işten ayrılırken patronum maaşımla bırlıkte tazmınatımıda vermesı gerek dimi:uhm:
yani tazminat almam gerek dıye bılıyorum öyle bir hakkım olması gerek dımı kızlar??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?