Gebeliğe Hazırlık Hala bir ihtimal var mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
773
247
34
Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim ve ben de pco var eşimde sorun yok daha önce aşılama,ilaç tedavisi uygulandı ama gebelik olmadı.Eşime bakıldı onda sorun yok şuanda cyclo progynova kullanıyorum adeti düzenlemesi için.bu 3.kutu daha önceki kutularda sorun olmadı 5.gün filan geldi bu kutu da geçen hafta çarşamba bitti cumartesi günü sabah 9da test yaptım gebelik testi 2.silik çizgi çıktı ve pazartesi tekrar sabah yaptım hatta 2 liralık testlerden aldım 3 kere aynı anda yaptım tek çizgi çıktı sonra aradan zaman geçince baktım ki birinde tek çizgi var diğerinde tek çizgi var diğerinde ise belli belirsiz ikinci çizgi var resimlere bakarsanız yorum yapar mısınız? hani aletlerde mi sorun var ?? ayrıca pazartesi günü de pembe akıntı geldi dedim heralde adetim geliyor sonra peçeteye fazla gelmedi bugün de öyle belli belirsiz afedersiniz peçeteye silince gelir gibi oldu geçti şuanda yok.Acaba hala hamile kalma şansım var mı? yoksa Allah korusun başka sorun olabilir mi? Diğer 2 kutuda böyle olmadı o kadar 21 adet içtiğim ilaç nereye gitti değil mi Kan testi mi yaptırayım? bu arada yarın cyclo progynova ilacına başlamam lazım

Eklentiler

• 20190618_181400 (1).jpg
    20190618_181400 (1).jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 41
X