Kızlar ;
Allah hepimize hayirli,saglikli,eli ayagi duzgun,guzel evlatlar nasip etsin insallah.
Anali-babali buyutsun guzel gunlerde insallah..
Bebis sahibi olmayi dusnuyoruz Allah hayirlisi ile nasip eder insallah hepimize..
ancak hala bir hastane ve doktor bulamadik..
Çapa Halil hocaya gittik gecen hafta.
Ben yumurtalik testi yapilmasini onerdim fakat hicbirsey onermedi..
Belki sonra onerir ama bilmiyorum..
-ÇAPA
-UNIVERSAL HASTANELER GRUBU-VATAN
-MEDIPOL
-MEDICAL PARK
bu hastanelerden onerebileceginiz doktor var midir?
fatih ve bakirkoy-bahceli civari tercih edilir.
ACILLL..
Merhaba, ben fatih medikal Park'ta Şule hanıma gidiyorum. Önce bir devlet hastanesine bağlı polikliniğe gidiyordum,gebeliğimde ilk 3/ 4 ay kadar devam edince doktorumun doğum yaptırmadığını öğrendim polikliniğe bağlı çalıştığı için onun tavsiyesi üzerine Şule hanıma yöneldim, memnunum.
Duyumlarıma göre çocuk sahibi olma konusunda da çok iyi olduğunu söyleyenler var, dilerim herşey gönlünüzce olur...
Merhaba, ben fatih medikal Park'ta Şule hanıma gidiyorum. Önce bir devlet hastanesine bağlı polikliniğe gidiyordum,gebeliğimde ilk 3/ 4 ay kadar devam edince doktorumun doğum yaptırmadığını öğrendim polikliniğe bağlı çalıştığı için onun tavsiyesi üzerine Şule hanıma yöneldim, memnunum.
Duyumlarıma göre çocuk sahibi olma konusunda da çok iyi olduğunu söyleyenler var, dilerim herşey gönlünüzce olur...
sudecim ;-))
cok tesekkur ederim..
ama param yok ;-( dogum masrafimi cok pahali..?
muayeneler ne kadar?
dogum iceren saglik sigortalari var.
ondan mi yaptirsam acaba onerirmisiniz?
canlarim 3 yillik evliyim.
bebis dusunuyoruz kismetse ancak Allahin izniyle guvenilir bir hastane ve doktor bulmam lazim..
lutfen desteklerinizi bekliyorum..
Yanlız şu sağlık sigortasında 1 sene dogum teminatını kapsatman gerekiyor..
1 sene sonrası dogum yparsan özel sigorta karşılıyor..
Araştırmadan sakın bir şey yapma özel sigorta ayrıca bu iki hastanede de SSK geçiyor ve bildiğim kadari ile uygun fiyatlı da yaparsın..
Medipol medicalpark'a nazaran daha uygun fiyatı.. :)
bıdıkcım tesekkur ederim.
saglık sigortasında 1 sene icinde dogum yapmayı da kapsatabiliyorsun demek? yanlış anlamadıysam bunu öğrendigim cok iyi oldu..
Medipol ve medicalpark'ten birini dusunecegim o halde iyi bir doktor onerisi olan var mı? arkadaslar
Amin seker ;-))
insallah Allah hepimize hayırlı eli ayağı düzgün akıllı analı-babalı büyütebileceğimiz yavrular nasip etsin..
Senin de insallah hayirlisi ile bebişini kucağına almanı dilerim
bıdıkcım tesekkur ederim.
saglık sigortasında 1 sene icinde dogum yapmayı da kapsatabiliyorsun demek? yanlış anlamadıysam bunu öğrendigim cok iyi oldu..
Medipol ve medicalpark'ten birini dusunecegim o halde iyi bir doktor onerisi olan var mı? arkadaslar
Amin seker ;-))
insallah Allah hepimize hayırlı eli ayağı düzgün akıllı analı-babalı büyütebileceğimiz yavrular nasip etsin..
Senin de insallah hayirlisi ile bebişini kucağına almanı dilerim
kızlar bende şu anda bağcılar da yeni açılan medipol mega ya gidiyorum tanıtım amaçlı sgk kapsamından muayenler ücretsiz sadece prof lardan 50 tl muayene ücrtei alıyorlar...
eğer burdan memnun kalmazsam medicalpark nadide korkut a gidicem genel olarak herkes çok memnun
umarım herşey gönlümüzce olur...
fatih medical park esra çebi kesinlikle tavsiye ederim. tavsiye üzerine gitmişitm zaten son derece ilgili muayenden sonra sizi bazı doktorlar gibi apar topar göndermeye çalışmıyor. 1 keresinde 13-14 soru sordum herbirini gayet güzel ayrıntılı bi şekilde hiç acele etmeden cevapladı sağolsun özel hastane diye diyeceksiniz belki ilk başta aynı hastanede başka bi dr a gidiyodum o hiç böyle değildi. kesinlikle esra çebiyi tavsiye derim. hatta abartı olcak ama kendisine hayranım bile diyebilirim