- 21 Aralık 2018
- 340
- 455
- 27
9 ay önce bir çocukla tanıştım sosyal medyadan. Ben üniversite sınavına hazırlanıyordum, o da oldukça iyi bir okuldaydı benimle sınav hakkında konuşuyordu ilk başlarda. Daha sonra aile meselelerimi de anlatmaya başladım yani mutsuz olduğumu fark edince sordu durdu hep dinlemek istedi bana çok değer verdi. Her gün ama her gün mesajlaşırız her gün günaydın yazar, halimi hatrımı nasıl olduğumu sorar. Biz geçen ay buluşma kararı aldık aynı şehirdeydik zaten. 1.5 saat oturup kahve içip muhabbet ettik. Güzel de geçti gayet, güzel vakit geçirdiğini söyledi. Bir daha görüşmek istediğini söyledi. Geçen gün tekrar buluştuk sahilde gezdik ve kayalıklarda oturup biraz alkol aldık ama öyle sarhoş olacak kadar falan değil lütfen buraya odaklanmayın. Daha önce mesajlaşırken de alkol alırsak sarılabilirim demişti. Ben de olur demiştim. Öyle de oldu sarıldı bana. Sarılmasa çok üzülürdüm, ama dünyalar benim olmuştu. Sadece sarılmadı tabii elimi tuttu. Benim başım onun göğsündeyken alnıma yanağıma ufak buseler kondurdu ve en sonunda da dudağımı öptü. Sıkı sıkı sarıldık inanın dünyanın en güzel anıydı benim için. Hiç bitmesin istedim. Daha sonra bir kahve içtik oturduk bir yere, sahilde yürüdük tekrar seninle istanbula gidelim, okuduğun şehre geleyim gezdir beni, bir dahakine şarap içelim falan dedi yani benimle planlar kuruyor buluşmak görüşmek istiyor. Öpmeden önce tavırları dostça mı acaba diyordum ama öpünce dostça olmadığını fark ettim ama hala emin olamıyorum seviyor mu sevmiyor mu. Dostça değilse ne? Öpmemiş gibi davranıyor, ben de öyle davranıyorum, üzerine hiç konuşmadım. Gidip şimdi biz neyiz deyip sıkıştırmak istemiyorum yaparsam sevdiğimi ve dünden razı olduğumu anlar beni avcunun içine alır. Yavaş yavaş pişsin istiyorum iş ama bir o kadar da sabırsızım. Aklımı kurcalıyor sürekli. Sizce benden hoşlanıyor mu? Sevgili olmak ister mi ileride?