canım ben 22. haftada hissettim ilk merak etme her zaman ilk bebekte daha geç hissedilirmişdaha önce de yazmıştım başka bir başlığa. ben 19 + 4'üm ve henüz hissetmedim bebeğimi. Bebeğimin eşi (plesenta) üstte olduğu için böyle olduğunu söyledi doktor. Sizde de benzer bir durum olabilir.
Ayni bendede ayni tenbel heralde diyorum sakayla ama cogu zaman korkuyorum niye tekmelemiyo hareket hissetmiyorum diye20. haftada hissettim ilk olarak şimdi bi kulağım hep karnımda tekmelese diye bekliyorum ama o kadar sık olan bir şey değil :)
Nazar ettim bebeğime bu aralar hiç bir kıpırtı yok. Tembel olacak dediğiniz gibi herhalde :)Ayni bendede ayni tenbel heralde diyorum sakayla ama cogu zaman korkuyorum niye tekmelemiyo hareket hissetmiyorum diye
benimkide ayni tenbel mi olcaksin oglum diye karnimi seviyorum))Nazar ettim bebeğime bu aralar hiç bir kıpırtı yok. Tembel olacak dediğiniz gibi herhalde :)
Ben asagida rahim tarafda bazen gobeyimin saginda solunda ves hissediyorum ama gogusumun altinda hic hissetmedim kiben de gec hıssedenlerdenim hatta hala hıssedıyormuyum emın degılım :) ben sağ göğsümün altında yani karnımın üstünde bişeyler hissediyorum..bu kadar yukarda olmaz dıyordum ama ayaklarıymıs sanırım :)
siz nerelerde hıssedıyosunuz
korkmayın bir iki haftaya kadar hissetmeye başlarsınız. Korku stres getirir. hem size hem bebeğinize zarar. Sıkıntı etmeyin gereksiz yere..bn de hic birsey hissetmiyrm daha hala we ck korkuyrm