• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hala adet olmadim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melek93_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
264
71
98
Bugün adet olmam gerekirken hala adet olmadım test yaptım ama negatif çıktı. Adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama olan belirtiler bi anda bitti. Kötü birşey olma ihtimali yoktur değil mi? :(

canim bir gun gec degil kotu bi sey olmasi icinde bi sebep degil hatta doktorlar 10 gune kadar normal kabul ederler adet gecikmesini uzmek istemem ama adet gunu genelde negatif cikiyorsa gebelik yoktur tabi belli olmaz heo gec dolleme diyoruz belki hormon salgilayacak kadar erken dollenmedi bekle bakalim daha cok erkem adet olamadim demek icin

canim bir gun gec degil kotu bi sey olmasi icinde bi sebep degil hatta doktorlar 10 gune kadar normal kabul ederler adet gecikmesini uzmek istemem ama adet gunu genelde negatif cikiyorsa gebelik yoktur tabi belli olmaz heo gec dolleme diyoruz belki hormon salgilayacak kadar erken dollenmedi bekle bakalim daha cok erkem adet olamadim demek icin
Acelen ne ne acele ediyorsun gibi toplum baskıları var sürekli.ama anne olma isteğinde durdurulamaz bir his bende. Bu ay tam da heveslenmiştim bide. Tahminen ne kadar bekleyip test yapmalıyım adet olmaz isem. Aklıma kötü kötü şeyler geldi daha 1 gün ile.

Inşallah yinede olur ama nolur dua eder mısınız :(

Benim 5 gün geçmişti öyle çıkmıştı idrar testinde hemdr aşırı silikti bi bekleyin bakalım...
Peki bu geç döllenme olayı nedir ki bayram geldi bide memlekette ılgaz ben bi hastaneye gidip geliyim de diyemem kan ne zaman verilir mesela acaba cumaya kadar ol.asam kan versem çıkar mi ki? Ayy canım banada dua eder misi ya

Bilmiyorum ki hiç bakmadım bandırmadım bu zamana kadar:/
Ozaman adetinizin gectgni nerden biliyosunuz. Yumurtlama gününüz heray degisir ancak yumurtlama gününden sonra 14 gün sayıp adet olmadysaniz adetim gecti diyebilrsiniz. 2,3 gün bekleyin

Bugün adet olmam gerekirken hala adet olmadım test yaptım ama negatif çıktı. Adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama olan belirtiler bi anda bitti. Kötü birşey olma ihtimali yoktur değil mi? :KK43:
Belirtiler bi anda bittiyse buyuk ihtimal adet geliyor hamilelikte bitmez çünkü adet zamanı benim de adete yakın bazen belirtilerim gidiyodu ve adet oluyodum bence daha erken adetim gelmedi demek için

Belirtiler bi anda bittiyse buyuk ihtimal adet geliyor hamilelikte bitmez çünkü adet zamanı benim de adete yakın bazen belirtilerim gidiyodu ve adet oluyodum bence daha erken adetim gelmedi demek için
Her ay aynı ümit aynı şekilde umidimin bitmesi bidaki ay diye diye geçiyor zamanim:( :,(

uzme kendini bekle bi kac gun daha eger adet olmazsan ister idrar testi yap istersen kan ver eger adet olursanda ovulasyon testleri siparis et yumurtlamani takip et sana yardimci oluruz yine

Canimm bebeklern nasil kistler ne durumda:)

uzme kendini bekle bi kac gun daha eger adet olmazsan ister idrar testi yap istersen kan ver eger adet olursanda ovulasyon testleri siparis et yumurtlamani takip et sana yardimci oluruz yine
Artık zaten bu aydan sonra dediğin gibi yapayım canım her seferinde çok üzülüyorum çünkü :(

Back