• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALA ACIKLANMAYAN PCR SONUCU

sookiestackhouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.136
2.374
133
Merhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorum:( ogrenen hanimlar nerden baktiniz?
Enabizda testler bolumunde covid19 kisminda cikmasi gerekmiyor mu?

3 kez kovid testi oldum. İlki 4 saatte çıktı. İkincisi de 4 saatte çıktı. Sonuncusunu olduğumda test kabininin önünde 10 saat sonra çıkar yazıyordu. Test 6 saat gibi bir sürede çıktı. Hepsi de aynı devlet hastanesi. Sistemlere ne olmuş bilemedim ama gittikçe gecikiyor.

Merhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorum:KK43: ogrenen hanimlar nerden baktiniz?
Gece çıkar. Benim öyle oldu.

Merhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorum:KK43: ogrenen hanimlar nerden baktiniz?

biz ailecek yaptırmıştık eşim ve oğlanınki 12 saat sonra benimki 27 saat sonra çıktı.
öyle öğleden sonra gibi çıkanı duymadım.

biz ailecek yaptırmıştık eşim ve oğlanınki 12 saat sonra benimki 27 saat sonra çıktı.
öyle öğleden sonra gibi çıkanı duymadım.
Benim küçük kızın öğretmenleri covit oldukları ve peşi sıra kızımında ateşli öksürüğü başladığı için 8 ayda 3.kez test yaptırdık .Maksimum 8/9 saatte sonuç çıktı.

Back