[b]komşuluk yardımlaşmaktır arkadaşlar.
Bugün bende olur veririm,yarın benim ihtiyacım olur ben alırım
bugün komşum kapımı çaldı suyum kalmamış bana 5 lt verirmisin dedi.
Tabiki veririm ne demek allahım suyu bu.
Sonra tekrar geldi yoğurt mayalayacam biraz varsa verirmisin dedi.ama utana sıkıla
tabiki veririm komşum dedim.ne deseydim şimdi yooookk komşum veremem vallahı koçam bana çok kızar akşam mı demeliydim.çok çirkin çook
ne demişler ev alma komşu al bacım.
Yardımlaşmak çok güzel bir duygu seviyorum ben insanlara ihtiyacı olan şeyleri vermeyi.bunulada gurur duyuyorum.kocam da tıpkı benim gibidir.öyle bi kocam olsa boşardım sanırım.en azından verirdim ağzının payını,ona insanlığı öğretirdim,yobazlıktan çıkarırdım.[/b]
bugünlerde beni üzen bir durum kafamı yoruyor sizlerden bir yorum bekliyorum
geçen günlerde temizlik filan yapılıyor perde asılacak yorulmayım die komşudan merdiven istedim samimiyete dayanarak aldım .akşam 21.30 da kapı çaldı komsum merdiveni geri istedi suratı bayağı asıktı lazım dedi verdim ertesi gün duydum ki kocası kadını bir hırpalamış küfürler filan etmiş öğlen çocuğu kreşten geldiğinde ağlıyordu anne neolur evden gitmeyelim diye kadın yine iyi niyeti ile belli etmemeye çalıştı merdiveni geri getirdi al kullan dedi ben kimseden kolay kolay birşey istemem. aldımbunlar başıma geldi sonuçta yıllardır beraber oturuyruz çocuklar kardeş gibi büyüdü bir demir parçası için bunları yapıyorsa kocan bütün insanlık duygusunu yitirmişdeDim bu saaten sonra ben sizin evinize gelip bir bardak su içmem çocuğumada asla müsade etmem çocuğum oraya gittimi birşeyler yiyip içiyor sonuçta adam onlarıda sayıyordur mutlaka benim evime gelebilirl er ama ben asla aSLA AYAK BASMAM HAKSIZMIYIM KADIN NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN.OKADAR YILKOMŞULUK YAPIYORUZ YA OLAY DAHA DA BÜYÜSE AYRILIK NOKTASINA GELSEYDİLER ÇOK ÜZÜLÜRDÜM KAVGANIN SEBEBİ BEN OLUYORUM.neyse onların arası düzeldi ama ben bu olayı kolay kolay unutmam yanlış mı düşünüyorum
haklı tarafını göremedim..kadın ne yapsın kocası öyleyse..
Kocasının ne mal olduğunu biliyorsun kadına da hak ver..
Eşler yüzünden görşmemek ne demek..
çok arkadasım var eşi ile anlaşamadığımız ama kadın kadına görüşüyoruz
eşlerimizin durumunu bilerek davranıyoruz
insanların hoşlanmadığı seylere saygı duyulmalı gerek diye düşünüyorum
adsamın huyunu suyunu biliyor samimiyimde kadınla bana deseydi bu adam böyle ben hiç almazdım ki malını. olaylar bukadar büyümezdi
kocasının ne mal olduğunu bilmiyodum
benim olayım farklıdiye düşünüyorum benim eşim çocuğu kaçkere hasta diye gece yarısı acillere götürdü çocuğuma çikolata gofret alırken hep çocuğunu düşünür komsunun oğlunada alırdı ..{söylenmez ama)vs...... Ben birşey istedim diye bu yapılıyorsa kadında pasiftir bir geçmiş var bana yapılmış bir haksızlık var kadın kavga etsin demiyorum ama kocasına durumu izah edebilirdi benim eşim öyle yapsa ben tepki koyardım komşumla aramı açma ayıptır filan derdim. Konuşmazdım birkaç gün bana el kaldıracak küfür edecek bu evliliği gözden geçirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?