Verdiniz mi peki?bizim kayinpeder bizden borc istiyor ara sira. az miktar da istemiyor istediginde. benim babam bize cocukligumuzdan beri hep kimseden borc da almayin borc da vermeyin derdi. kayinpeder borc isteyince aileme anlattim. babam dedi ki " bundan sonra ilistiniz daha da b.ka saracak ama mecbur o parayi vereceksiniz!" dedim ki madem iliskimiz kotu olacak o zaman vermeden kotu olmayi tercih ederim cunku az buz para degil. karsi cikti yine bana o adami uzmeye hakkiniz yok diye.
yani aileler bazen cok beklenmedik hareketler yapabiliyor. babamin kayinpederime bir ev parasi vermeye beni zorlamasi gibi. ama bu hareketinden dolayi babami suclamadim. ama asla amacini da anlamadim. kurcalamadim. herkesle muhabbetime kendi sinirlarimda devam ettim.
hayir, kredi cektiler sonra baska insanlarin yönlerdirmeleriyle. ama vermeye karar vermistik eşimle istemeye istemeye. yani esim de vermek istemiyor. mesela her ay ailene bir miktar yardim edelim diyorum, gerek yok diyor. evlendigimizden beri 3 kez yaptim bu teklifi. ama toplu para vermek asla istedigim bir sey degil, icime oturuyor her teklif edildiginde. biz de zengin degiliz sonuc itibariyle, ben de markette alışveriş yaparken neyi kac paraya aliyorum dikkat ediyorum ama onlarin gozlerinin kaldigini dusunuyorum o yüzden para gondermek istiyorum ama param da malim da kiymetlidir.Verdiniz mi peki?
hayir, kredi cektiler sonra baska insanlarin yönlerdirmeleriyle. ama vermeye karar vermistik eşimle istemeye istemeye. yani esim de vermek istemiyor. mesela her ay ailene bir miktar yardim edelim diyorum, gerek yok diyor. evlendigimizden beri 3 kez yaptim bu teklifi. ama toplu para vermek asla istedigim bir sey degil, icime oturuyor her teklif edildiginde. biz de zengin degiliz sonuc itibariyle, ben de markette alışveriş yaparken neyi kac paraya aliyorum dikkat ediyorum ama onlarin gozlerinin kaldigini dusunuyorum o yüzden para gondermek istiyorum ama param da malim da kiymetlidir.Verdiniz mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?