- 24 Eylül 2021
- 297
- 302
-
- Konu Sahibi baharyelii
Hayır diyorum zaten ama o kadar istekli ki onu uzaklaştırmak istemiyorum.Hayır diyeceksiniz bu kadar basit.
Sizin yorumlarınızı cok beğeniyorum öncelikle.Ev işlerinde seninle esit sorumluluk aliyor mu?
Yoksa size evlilik tonla kulfet ve sorumluluk getirmisken o aynı hayatına akşamları yatakta bir kadın eklenmiş haliyle devam mı ediyor?
Çocuk mu kandırıyor yoksa sizi salak mı sanıyor? Ben alışırım merak etme sen deyin.Evlendikten sonra; ''Alışman için şu an sana çok yardımcı olmuyorum. Alış, kendine düzen oluştur o zaman birlikte yapmaya başlayalım.'' dedi.
İkisi de değil. Ben tepkimi fazlasıyla gösteriyorum, neler dedim. Patlamama az kaldı.Çocuk mu kandırıyor yoksa sizi salak mı sanıyor? Ben alışırım merak etme sen deyin.
E tepkinizi gösteriyorsanız neden hala yalnızsınız bu konuda? O da evde çalışsın bakalım dermanı kalıyor mu her gün sevişmeye. Paşama bak, köylü kurnazı.İkisi de değil. Ben tepkimi fazlasıyla gösteriyorum, neler dedim. Patlamama az kaldı.
yardım etmemesi gerektiğini açık açık söyleyin alış ne demek o da alışsın. öncelikle ev işi ortaktır bu algıyı onda yıkmaya çalışın. ikiniz de çalışıyorsunuz.Sizin yorumlarınızı cok beğeniyorum öncelikle.
Bu nokta da bizim için sıkıntı. Evlenmeden önce eşit sorumluluk alacağımızı konuştuk. Kendisi daha önce ailesinden ayrı yaşadıgı için ev işlerinde benden daha yetenekli, ben hep ailemle yaşadım. Evlendikten sonra; ''Alışman için şu an sana çok yardımcı olmuyorum. Alış, kendine düzen oluştur o zaman birlikte yapmaya başlayalım.'' dedi. Bu konu aramızda ayrı bir kriz zaten.
Yani evet hem sorumlulukların büyük bir kısmı bende hem de her gece hazırlanmış bir kadın bekliyor.
Hayatta her tepki gösterdiğimiz durumu çabucak çözemiyoruz maalesef. Mesela yemekten sonra ben koltukta uyuyakalmısım, yemek masası oldugu gibi duruyor. Toplamamış, bir de üzerine beni uyandırmaya çalışıyor. Deliriyorum. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum iki aylık evlilikte bunları yaşamak gerçekten kırıcı.E tepkinizi gösteriyorsanız neden hala yalnızsınız bu konuda? O da evde çalışsın bakalım dermanı kalıyor mu her gün sevişmeye. Paşama bak, köylü kurnazı.
O zaman eşinizin ayıbi.Sizin yorumlarınızı cok beğeniyorum öncelikle.
Bu nokta da bizim için sıkıntı. Evlenmeden önce eşit sorumluluk alacağımızı konuştuk. Kendisi daha önce ailesinden ayrı yaşadıgı için ev işlerinde benden daha yetenekli, ben hep ailemle yaşadım. Evlendikten sonra; ''Alışman için şu an sana çok yardımcı olmuyorum. Alış, kendine düzen oluştur o zaman birlikte yapmaya başlayalım.'' dedi. Bu konu aramızda ayrı bir kriz zaten.
Yani evet hem sorumlulukların büyük bir kısmı bende hem de her gece hazırlanmış bir kadın bekliyor.
Öyleyse eşinizin anlayacağı dilden tepki göstermelisiniz. Daha yolun başındayken tavrınızı net koyun ki alışmasın rahata.Hayatta her tepki gösterdiğimiz durumu çabucak çözemiyoruz maalesef. Mesela yemekten sonra ben koltukta uyuyakalmısım, yemek masası oldugu gibi duruyor. Toplamamış, bir de üzerine beni uyandırmaya çalışıyor. Deliriyorum. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum iki aylık evlilikte bunları yaşamak gerçekten kırıcı.
Bunu onunla konuşun birlikte olacaksan benim uyumami bekleme TV ya da diğer şeylerin süresinden feragat et çünkü uyku sersemi ben hazır olamıyorum.Herkese Merhaba,
Bu konuyu açtıgıma inanmıyorum öncelikle ama bıktım. 2 aylık evliyim. Eşim her gün birlikte olmak istiyor ve bu durum beni inanılmaz yıprattı. Bazı arkadaşlar ''kocamı övün'' diye konuyu açtıgımı düşünebilir ama gerçekten öyle bir niyetim yok. :)
İkimiz de çalışıyoruz. Eve geldiğimde pilim bitmiş oluyor, yemekten sonra koltukta uyuyakalıyorum bazen, o derece yoruluyorum. Henüz hem evlilik, hem ev işleri, hem de iş için uzayan yol mesafeme tam alışamadıgım için enerjim kalmıyor. Tabii ki haftada 3-4 gün bir şeyler olabilir buna asla bir şey demiyorum ama her gün her gün istemesi beni itiyor, cinsellikten soğudum resmen.
Bazen derin uykumdan uyandırıyor(deliriyorum), bazen 1 saatlik uykumdan uyandırıyor. En gıcık yanı ben uykuya dalmadan önce kendisi tv izliyor, ne bileyim oyun oynuyor, kendine zaman ayırıyor o süre zarfını değerlendirmiyor. Ne zaman ki benim uykum geliyor, o zaman kıymete biniyorum ve uykumdan uyandırıldıgım zaman hiç istemediğim bir insana dönüşüyorum, sinir krizi moduna gireceğim neredeyse o an.
Bu durumun aramızdaki uyumu ve çekiciliği öldürmesini istemiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Konuştum tabii ki ilk günlerden itibaren. Geçen haftadan bu haftaya biraz düzelme oldu. Ev işlerine biraz biraz yardımcı olmaya başladı son günlerde ama beni uyandırma çabaları yine de bazen devam ediyor. En azından biraz ilerleme var.Peki bu durumu eşine anlattın mı? Ya durumunu , çok yorulduğunu anlayışlı olmasını.
Evet konuştum ilk baştan beri aynı şeyleri konuşuyorum zaten ama onun isteği şu; erken uyuma ben uyurken uyu bir şeyler yaşayalım sonra birlikte uyuyalım. Güzel ama pratikte pek mümkün değil. İşim çok yogun ve yolum uzun, bayılıp kalıyorum. :) Yukarıdaki mesajımda da belirttim, biraz biraz düzeltmeye başlıyoruz bir ucundan inşallah.Bunu onunla konuşun birlikte olacaksan benim uyumami bekleme TV ya da diğer şeylerin süresinden feragat et çünkü uyku sersemi ben hazır olamıyorum.