haklımıyım?

naz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
11
0
46
eşimin bir öğrencisiyle yakınlığı beni rahatsız etmeye başlamıştı.Bu öğrenci sık sık evime gelen eşimle ders çalışıp ünv. hazırlanan benimle ve çocuklarımla ilgilenen birisiydi.Tesadüfen onun tel.gördüğüm bir mesaj üzerine tel.karıştırdım ve eşimle mesajlaştığını gördüm.Hemen eşime gösterdim ve tepki verdim.Odabana öğrencinin erkek arkadaşı olduğunu mesaj göndermek için eşimden yardım istediğini eşimde o mesajları onun için yazdığı gibi saçmalıklardan bahsetti.Ama ben kesinlikle inanmadım.Şu varki aralarında ciddi birşey olmayacağından eminim ama bunun adı neydi maceramı,heyecanmı,merakmı.Bir türlü rahatlayamıyorum her an o mesajlar beynimde geziniyor ne yapmalıyım18:

sizi etkilemek istmem ama siz aldatılıyorsunuz galiba.ne kadar kötü bir durum ve eşinizin bu duruma yorumu hem komik hem acınası.karar sizindir ama iyi bir takip öneririm size emin olmalısınız.aralarında ki ne onu çözmeli ama eşinize bu durumu fark ettirmemelisiniz.Allah sabır versin.

nasıl bir yol iizlemeliyim fikrin varsa yardım et been artık kafayı yemek üzereyim mantıklı hiçbir şey düşünemiyorum

Rahatlamak, ikna olmak böyle bir olay üzerine kolay değil. Eşinizle aranızdaki güven sarsılmış. Önce zamana bırakmalısınız. Bu zamana bırakma toplamda 4 haftadan az olmamalı. Eğer 4 hafta sonra halen aynı şiddetde hissediyorsanız bu sıkıntıları, o zaman profesyonel yardım almalısınız. Başvuracağınız meslektaşım mutlak eşinizi de görmek isteyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…