Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklı olduğum davayı kazanmam için dua eder misiniz
- Konu Sahibi Ber ra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Amin canım davayı duymuşlar haber saldilar nişanı bozulacak çocuğun parasi falan yok berra davayı geri çeksin diye100 ya hakem okudum Allah hayırla sonuçlandırsın
- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Evet benden boşandı hemen dini nikah ardından nişan yaptıyeniden mi nişanlandı eski eşin
- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Aynen parası yoksa kuaföre nişan elbisesine üzeri isimli özel çikolataya vs organizatörü nasıl kiralamış ?sana zulmetmeden önce düşünseymiş
Çocuğun nafakasini odeseymis
- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
Evet benden boşandı hemen dini nikah ardından nişan yaptı
Sana yasattiklarini yasatirken seni dusundu mu hic acima derim canim.
- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Davayı geri almamSana yasattiklarini yasatirken seni dusundu mu hic acima derim canim.
- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
Davayı geri almam
Aynen canim birak o surunsun simdi.
100 ya hakem okudum bu arada
- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Allah razı olsun canımAynen canim birak o surunsun simdi.
100 ya hakem okudum bu arada
- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
Aynen parası yoksa kuaföre nişan elbisesine üzeri isimli özel çikolataya vs organizatörü nasıl kiralamış ?
Çocuğun nafakasini odeseymis
Berra cim konularını okuyorum hep cok üzüldüm senin adına. Allah yardımcın olsun. Inşallah geçecek bu zamanlarin. Pes etme asla. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Sana yapılanlar kimsenin yanına kalmayacak bunu goreceksin. Ne eski esinin ve ailesinin ne de kendi ailenin. Kusura bakma söyleyeceklerim icin ama eski es ve ailesi nasıl vicdansız sa senin ailende öyle vicdansız mis. Düşene bir tekme de onlar atıyorlar. Inşallah en kisa surede is bulursun. Benim tavsiyem yapabilirsen eğer baska bir sehire git orada hayatını kur ve herkesi ama herkesi arkanda bırak. Su an mümkün gözükmeyebilir ama inşallah bir is bulursan kenara köşeye her ay bir miktar ayır ve kimseye para biriktirdiğini söyleme asla. Bugün sana kötü davranan ailen yarın para kazanmaya başlayınca seni yontmak icin sıraya girerler. O yüzden kendine mutlaka gizli bir hesap acarak para biriktir. En son görüştüğün is durumun ne oldu insallah olumlu sonuçlanmıştır
- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Almadilar malesef bekliyorum öyleBerra cim konularını okuyorum hep cok üzüldüm senin adına. Allah yardımcın olsun. Inşallah geçecek bu zamanlarin. Pes etme asla. Sadece biraz zamana ihtiyacın var. Sana yapılanlar kimsenin yanına kalmayacak bunu goreceksin. Ne eski esinin ve ailesinin ne de kendi ailenin. Kusura bakma söyleyeceklerim icin ama eski es ve ailesi nasıl vicdansız sa senin ailende öyle vicdansız mis. Düşene bir tekme de onlar atıyorlar. Inşallah en kisa surede is bulursun. Benim tavsiyem yapabilirsen eğer baska bir sehire git orada hayatını kur ve herkesi ama herkesi arkanda bırak. Su an mümkün gözükmeyebilir ama inşallah bir is bulursan kenara köşeye her ay bir miktar ayır ve kimseye para biriktirdiğini söyleme asla. Bugün sana kötü davranan ailen yarın para kazanmaya başlayınca seni yontmak icin sıraya girerler. O yüzden kendine mutlaka gizli bir hesap acarak para biriktir. En son görüştüğün is durumun ne oldu insallah olumlu sonuçlanmıştır
- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Vazgeçmem kesinlikle canımBu arada davadan da asla ve asla vazgeçme. Sakın bu sefer kanma onlara. Allah yaptıklarını yanlarına bırakmaz onların. Srn güçlü ve dik ol.