hakkınızı helal edin :((((

Gittiğin yerde şans, mutlluluk ve yeni dostluklar seni bulsun arkadaşım...

Tanımıyorum ama sende hakkını helal et, helal olsun...

eylül yaa
nerden cıktı bu şimdi.
küçücük bebekle köyde ne yapacaksın
nası bi işmiş nu yaa. köyde ne işi yapacaksınız ben anlamadım

ama sanıyorum akşama
1 nisaaan diceksin:))

1 nisaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy ne vafalı dostlarım varmış yaaaa ..yemin ederim ağlıycam şimcik,nire giderim ben siz olmadan ayol
böyle bi durum var ama biz gitmiyoz bi yere ,eşim 1 hafta gitcek gelcek,bende gitsem ne olur acaba diye düşündüm ve ortaya bi şaka çıktı, baktım 1 nisan dedim patlatayım şakayı,herkese çok teşekkür ederim ,tanımadığım arkadaşlarım bile yazmış senağlamasenağlama

delüüüüüü sana niye banlı dedikleri ortaya çıktı..
önce güzelce yazdım hayırlı olsun felan sonra ya bugün nisanbirdi dedim bir baktım çilekle beraber yazmışız..
helal olsun tanıdık tanımadık herkesü kekledin haaaa..:))

Ulennnnnnnnnn ben de diyorum muğanın köyleri gelişmiştir , sana arkadaş ayarlıyorum , kendi acımı içime gömdüm – ben de kocamı uğurluyorum 8 aylığına – sana moral vermeye çalışıyorum , yapma bi daha bak böle şakalar bozuluyos

bende yazdıktan hemen sonra özelden mesaj attım 1 nısan sakası dımı dıye .. hani bozmayayım dedim bu kadar kurgu ayarlamış :))

Kız sen ne hainsin, nasıl üzüldüm önce, ben keklendim itiraf ediyorum. Diyorum daha Piroş'a gidecektik buluşma günümüz de geliyor :)))

ben senden bekliyodum zaten şaka:))valla juli bende düşündüm bana gelemeden gitçek diye:)

gündüz evde yoktum o yüzden görmedim bu konuyu yazamadım tabi.başlıktan değil ama ilk mesajdan hemen anladım yafu.şakacı güzel.ama şaka olmasaydı çok üzülürdüm valla.o yüzden emin olayım diye son sayfaya kadar okudum

canım arkadaşlarım hamileliğimizin ilk günlerinden beri herşeyimizi paylaştık ,ailemden daha yakındınız bazen ,bazen eşimize söyleyemediklerimizi paylaştık birlikte ,çok acıtasyon yapmak istemiyorum aslında kısa kesmek istiyorum kimseyi sıkmak değil amacım ,gidiyorum evet ,eşim ve ortağı muğlada bir iş aldı ve oraya taşınmak zorundayız ,ben yaklaşık 1 ay kayınvalidemde veya annemde kalıcam eşim ise oradaki ev durumunu ve iş durumunu ayarlıyacak ,hafta sonu evi boşaltıyoruz ,yani anlayacağınız artık görüşemiycez,gideceğim yer bir köy ,internet olasılığı yokmuş ,hepiniz hakkınızı helal edin..senağlamasenağlamasenağlama

canım benim bende muğladayım. sen hangi köye geliyorsun .muğla küçük bir il belki de görüşürüz ha bu arada benim kızımın adıda eylüllll:emir_bebek:

X