hakkınızı helal edin :((((

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
880
43
canım arkadaşlarım hamileliğimizin ilk günlerinden beri herşeyimizi paylaştık ,ailemden daha yakındınız bazen ,bazen eşimize söyleyemediklerimizi paylaştık birlikte ,çok acıtasyon yapmak istemiyorum aslında kısa kesmek istiyorum kimseyi sıkmak değil amacım ,gidiyorum evet ,eşim ve ortağı muğlada bir iş aldı ve oraya taşınmak zorundayız ,ben yaklaşık 1 ay kayınvalidemde veya annemde kalıcam eşim ise oradaki ev durumunu ve iş durumunu ayarlıyacak ,hafta sonu evi boşaltıyoruz ,yani anlayacağınız artık görüşemiycez,gideceğim yer bir köy ,internet olasılığı yokmuş ,hepiniz hakkınızı helal edin..senağlamasenağlamasenağlama

canım yaa nasıl..
artık heryerde var net ..
inşallah yine gelirsin düzenini kurda....
herşeyin hayırlısı olsun..
önemli olan sağlık ve huzur.....

eylülcüm öncelikle eşinin yeni işi hayırlı olsun..
bende özlem gibi düşünüyorum artık heryerden nete girilebiliyor belki 1 ay annenlerde kayınvalidenlerde kalma dönemi birazda yerleşme telaşı felan ara 1-2 ay açılabilir ama yine girersin inşallah canım..
eğer giremezsende sizin için herşeyin hayırlısını diliyorum..
oralara alışma sürecin biraz zaman alabilir ama insan nelere alışmıyorki bunada alışılır..
herşey gönlünce olsun, kendine iyi bak .. melis eceyi öptümmm..

tanışmıyoruz ama aramızdan ayrılıcak olmana üzüldüm
dilerim net sorununu çözersin ve yeniden katılırsın aramıza
herşey gönlünce olsun

eylülcüm daha ben oraya gelecektım bana kahvaltı hazırlayacaktın :))
canım şaka bir yana ama sakın kendını uzme ve sıkma olurmu herşeyde bır hayır vardır .sonuçta ailenizin iyiliği için böyle bir seçim yapmışsınız .. önce bir yerleş düzenini kur mutlaka bir irtibat sağlarsın .. seni nasıl unuturuz banlı eylül :))

eylüllllll sakın üzülme , biliyorum ilk etapta zor olacak aynı şeyleri bende yaşadım 4 sene önce ama sonra herşey düzelecek merak etme , üzme kendini.. hem aramızdan ebuka da muğla-bodrumda belki birbirinize arkadaş olursunuz , ben de yazın sık sık oralarda olucam inşallah 1 sene sonra da tamamen yerleşicem , ben de bu haftasonu kocamı yolcu ediyorum bodruma yazın orda çalışacak..
muğla'nın köyü demişsin , hangi köy bu ? köy deyip de geçme oralar gerçekten gelişmiş yerler belki net bulursun , köyde bulamazsan marmaris , bodrum , fethiye , dalaman var , bunlar da muğlanın ilçeleri :))
sakın üzülme olur mu?

canım umarım herşey senin için daha iyi olur yeni işliniz hayırlı olsun.belli mi olur belki düzenini kurunca yeniden girersin şimdiden size bol şans:teselli:

canım eşinin işi hayırlı olsun umarım kısa sürede alışırsın ama artık heryerde net var kısa sürede çözülür bu sorun da aramıza dönersin yine

benimde tanısıklıgım yok ama aramızdan ayrılman üzücü
dilerim hersey gönlünüzce olur yolunuz acık olsun güle güle a.s.

kız eylül hiç böyle bişeyden bahsetmedin forumda yanlış hatırlamıyorsam..
sakın nisan bir şakası olmasın buuu..:))
ama ben kötü düşünüyorsamda yinede herşeyin hayırlısı..

ula nereye gideysun yaaa daha çok şeyimiz vardı paylaşacak yaaa bak çok üzüldüm şimdii yaa
neyse sen bi yolunu bulur girersin canım inşallah eşinin yeni işi hayırlı olsun
rabbim istediğin herşeyi versin sana bir daha görüşemezsek die yazıyorum ama görüşeceğiz ben biliom
orada da net vardır ne köylerde var internet orada da olur inşallah herşey gönlünce olsun
biz şimdi kime banlı dicezzz

eylülüüüüm yemedik haberin olsun 1 nisaaan demeni bekliyoruz sabırsızlıkla

eylül önce okurken içim pek bi fena oldu ama bugün 1 nisan çilek hemen çözdü olayı içime soğuk su serpildi ya banlı böyle şaka yapılır mı yaaaaa?

eylül inanmıyom leynn sende oralara gitçek göz yok:)) demin gönderdiğim msj a bakma hiçççç inanmadım hıhhmirmirmirmir

X