- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- Konu Sahibi strawberry111
Dün işten eve gelirken iplik satan bir dükkana girdik arkadaşlarla. Hiç aklımda yokken kendime tığ ile orulen yeleklerden örmek istiyordum ne zamandır ipleri görünce aklıma geldi. Ben bilmiyorum pek hangi iple yapıldığını tazgahtar kıza sordum gösterdi birkac marka hepsinden olur dedi. İki tane aldım. Akşam eve gelip başladım ama aşırı kalın geldi yarım sıra yapmadım bile kazık gibi oldu. İpin bandını taktım. Bugün geri götürdüm yaşlı bir amca vardı. Durumu söyledim açılmış olanı almam dedi. Bir iki metre bile kullanmamisimdir . 2 lira vereyim siz iki lira eksige satın sonuçta size sordum bunlar olur diye verdiler dün dedim. OOo amca başladı vay ucuz diye o ipleri almışım, alanın günahı boynumaymis , gözüm görmüyor muymus niye almışım dünya laf saydı. O sayinca bende yükseldim haliyle . Ucuz dediği iple değiştireceği ip arasında 2 lira var . Tezgahtar neyi onerdiyse onu aldım diyorum anlamıyor adam.O kadar ısrar etmeme ragmen kullandığım ipin parasini almadı vebali boynuna diyip durdu. Şimdi hata kimde ben hakka girmis oluyormuyum? Akşam akşam nasıl sinir oldum.