• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri HAKİKİ ARGAN YAGİ MARKASİ SOYLERMİSİNİZ

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
281
123
Hem Cildim için hemde bir yakinimda coj ciddi sivilce problemi var kizlar hic birsey cozum olmadi.argan yagi kullanmak istiyorum ama orijinalini gerçek argan yagini temin edenler nerden aldinuz markasi nedir.fiyat önemli değil .şimdiden çok tesekkurler

Hem Cildim için hemde bir yakinimda coj ciddi sivilce problemi var kizlar hic birsey cozum olmadi.argan yagi kullanmak istiyorum ama orijinalini gerçek argan yagini temin edenler nerden aldinuz markasi nedir.fiyat önemli değil .şimdiden çok tesekkurler
Ben de orijinal argan arıyorum, siz de bulduysanız lütfen buradan bana yazınız. cnm.

%100 argana spinosa oil: natura house,cyrene lila kutu.com da var.%16 indirim var sitede.Ama cyrene yok. Onu da cyrene.com a bakmak lazım.

aubrey jojoba oil var denemek istediğim.Şimdil,k arganla yetiniyorum.Bir de ausenica kuşburnu yağı sipariş ettim.Hip oil diye yazıyor.Babe misk gülü yağı da aldım indirimden henüz kullanmadım ..Yağları krem yerine kullanıyorum kışın.

arkadaşlar öğretmen arkadaşımdan satın alıyorum ablası kendi yapıyor fastan getiriyorlrmış 35 liraya alıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz. biraz pahalı gibi ama doğallığından eminim. hindistan cevizi yağı shea yağı kuşburnu yağı hint yağı bütün ürünlerimi arkadaşımdan satın alıyorum biraz tuzlu ama saçım cildim çok değişti. hiç pişman değilim.

Bende bu arayış içindeydim bi ara. Sonra işin içinden çıkamayıp vazgeçtim :110:
Nashi kullanan var mı ?
Onun hakkındaki yorumlar iyi sanki.
Baya öven bloggerlar olmuş. :KK51:

Ben de orijinal argan arıyorum, siz de bulduysanız lütfen buradan bana yazınız. cnm.
Merhaba Argan Yağı markası olarak orjinal ürün satan bir adres vereyim.Ben kendim kullanıyorum.Çok memnunum.
İnstagram hesabı

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Argan Yağı markası olarak orjinal ürün satan bir adres vereyim.Ben kendim kullanıyorum.Çok memnunum.
İnstagram hesabı
@

%100 argana spinosa oil: natura house,cyrene lila kutu.com da var.%16 indirim var sitede.Ama cyrene yok. Onu da cyrene.com a bakmak lazım.

İnstagram hesabı

arkadaşlar öğretmen arkadaşımdan satın alıyorum ablası kendi yapıyor fastan getiriyorlrmış 35 liraya alıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz. biraz pahalı gibi ama doğallığından eminim. hindistan cevizi yağı shea yağı kuşburnu yağı hint yağı bütün ürünlerimi arkadaşımdan satın alıyorum biraz tuzlu ama saçım cildim çok değişti. hiç pişman değilim.

İnstagram hesabı

Ben sipariş vermeyi dusunebilirim ben saf argan yağı arıyorum bana donus yapın lutfen

Merhabalar, Ben de tanıdık yardımı ile Fastan getirtiyorum, ve çevremizdeki tanıdık ve dostalarımıza da veriyoruz, marka adı yok, ama cidden orjinal saf ürün, kullananlar çok memnun, 4 yıldır hem kullanıyoruz. 50 ml fısfıslı şişe halinde, zaten 50 ml yaklaşık 1 sene gidiyor saçlara, eğer vücuda da uygularsanız tabi daha çabuk biter. İsteyenler olursa yardımcı olabilirim.

Back
X