Ben de orijinal argan arıyorum, siz de bulduysanız lütfen buradan bana yazınız. cnm.Hem Cildim için hemde bir yakinimda coj ciddi sivilce problemi var kizlar hic birsey cozum olmadi.argan yagi kullanmak istiyorum ama orijinalini gerçek argan yagini temin edenler nerden aldinuz markasi nedir.fiyat önemli değil .şimdiden çok tesekkurler
Ben test edilmiş çok güvenli bir marka var onu araştırıyorum.Ben bulamadım oyuzden alması güvenmiyorum çoğu sahte A Almiraebru
Merhaba Argan Yağı markası olarak orjinal ürün satan bir adres vereyim.Ben kendim kullanıyorum.Çok memnunum.Ben de orijinal argan arıyorum, siz de bulduysanız lütfen buradan bana yazınız. cnm.
Merhaba Argan Yağı markası olarak orjinal ürün satan bir adres vereyim.Ben kendim kullanıyorum.Çok memnunum.Kız senin konun yüzünden aklıma takıldı bi göz atayım dedim, bak daha önce bu konu açılmış ; http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yagini-kullananlara-sorularim-olacak.617429/
Nashi baya övgü almış. Alsam mı napsam
Hem Cildim için hemde bir yakinimda coj ciddi sivilce problemi var kizlar hic birsey cozum olmadi.argan yagi kullanmak istiyorum ama orijinalini gerçek argan yagini temin edenler nerden aldinuz markasi nedir.fiyat önemli değil .şimdiden çok tesekkurler
Ben bulamadım oyuzden alması güvenmiyorum çoğu sahte A Almiraebru
%100 argana spinosa oil: natura house,cyrene lila kutu.com da var.%16 indirim var sitede.Ama cyrene yok. Onu da cyrene.com a bakmak lazım.
arkadaşlar öğretmen arkadaşımdan satın alıyorum ablası kendi yapıyor fastan getiriyorlrmış 35 liraya alıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz. biraz pahalı gibi ama doğallığından eminim. hindistan cevizi yağı shea yağı kuşburnu yağı hint yağı bütün ürünlerimi arkadaşımdan satın alıyorum biraz tuzlu ama saçım cildim çok değişti. hiç pişman değilim.
Ben sipariş vermeyi dusunebilirim ben saf argan yağı arıyorum bana donus yapın lutfenarkadaşlar öğretmen arkadaşımdan satın alıyorum ablası kendi yapıyor fastan getiriyorlrmış 35 liraya alıyorum isterseniz iletişime geçebiliriz. biraz pahalı gibi ama doğallığından eminim. hindistan cevizi yağı shea yağı kuşburnu yağı hint yağı bütün ürünlerimi arkadaşımdan satın alıyorum biraz tuzlu ama saçım cildim çok değişti. hiç pişman değilim.
Mail ime de mesaj atarsaniz konuşabiliriz sibel.dgn9419@gmail.comBen sipariş vermeyi dusunebilirim ben saf argan yağı arıyorum bana donus yapın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?