Arkadaşlar ben haksız yere bi yerlere gelenlere ve halinden şikayetçi olanlara çok sinir oluyorum Ben bu aralar zor günler geçiriyorum böyleyken bile halime şükrediyorum.Benm mahalleden bi arkadaşm var aslında sevdğim biride bazen kızıyorum ona... Ben örgün önlisans mezunuyum ve açıktan lisans okuyorum son sınıfım... O dedğm mahalledeki arkadaşmda lise mezunu ve öss ye defalarca girdi kazanamadı malesef ben bi kez girdm bi daha şansımı denemedim..Arkadaşım açıköğretimden maliye okumaya başladı şu an 2. sınıfta ve 2. sınıfa 4 yılda geldi malesef. Ve çok zor olduğundan yakınıyor Oysa bana örgün daha zor geldi, örgünde okurken hem ev temzliği bulaşık yemek sorumlıluklrın oluyor.. Hocalar ödev istyor ve o kadar tonlarca para harcadım ben okula 2 yılda 15 bin TL paramz gitti AÖF de zaten çıkmş sorulardan soruyorlar. ben bile hiç büte kalmadan 4. sınıfa geçtim... Demek istedğim şu ki o arkadaşım AÖF den 4 yılda hala önlisans diploması alamadı bütünlemesi var daha eylülde.... Ve 1 yıldır burda bi devlet kurumunda sözleşmeşi olarak çalışıyor kadroya geçme ihtmalide varmış ve bu arada bu arkadaşım kpss puanıyla girmedi oraya Bu insanlar nasıl böyle kolayca iş bulabliyor şaşıyourm... Bide bu arkadaşım halinden hiç memnun olmaz.... Hep şikayetçi.. benim gibi dertleri olsa ne yapıcak çok merak ediyorum...
Ben aynı zamanda ustaöğretcym dikiş-nakış.... MYO mezunuyum burda halkeğtmlere çok başvurdum ama hiç cvp gelmedi fakat benm kuzenim var ticaret lisesi mezunu ,kız meslek mezunuda değil yani... yıllardr ustaöğretclk yapıyor dikişnakış hocası olarak.... Ben lise ve ünv. eğitimime kadar o mesleğin eğitimini aldım ama hiç alakasz bi bölümden mezunlar benim işimi yapıyor çok sinir oluyorum kızlar... Ben hakszlığa hiç gelemyorum
Ben aynı zamanda ustaöğretcym dikiş-nakış.... MYO mezunuyum burda halkeğtmlere çok başvurdum ama hiç cvp gelmedi fakat benm kuzenim var ticaret lisesi mezunu ,kız meslek mezunuda değil yani... yıllardr ustaöğretclk yapıyor dikişnakış hocası olarak.... Ben lise ve ünv. eğitimime kadar o mesleğin eğitimini aldım ama hiç alakasz bi bölümden mezunlar benim işimi yapıyor çok sinir oluyorum kızlar... Ben hakszlığa hiç gelemyorum