Hakaret ederek her yerden engelleyen sevgili..

Rol yapmaya çalışıp yapamıyorlar, biz inanmak için kendimizi zorluyoruz.kadınlarin hisleri o kadar kuvvetlidir ki.bir umut diyoruz işte.

Erkekler yine bildiğimiz gibi

Açıklama yapmak için ulaşmanız bile saçma olmuş. Sizi nasıl kiracagini çok iyi bildiği için söylemiş o sözleri. Hayatınıza başka birini aldığınızda zayıf noktalarınızı saklayın.

30 yaşında olup ilişki yaşadığı kadına fiziksel özelliklerinden dolayı hakaret edip sonra engelleyen erkekten hayır gelmez. O sizi engellemese ben size engelleyin derdim. Kaçak dövüşen horoza bak. Kadınla ilişki yaşarken buruşuk değil de şimdi mi aklına geldi? Ayrıca eminim çok güzelsinizdir bu tiplerin lafına uyup botoks işine girmeyin. Kendiniz isterseniz sonra yaptırırsınız. Eminim kendi kompleksleri sizin üzerinizden gidermiştir.

Aranızdaki hassas noktanın yaşınız oldugunu bildiği icin öyle sizi yaralamak için demiştir hem cizginiz olsa bile ona ne siz bu durumdan rahatsız olmadığınız sürece

Ne kadar ucuz bir adamdan kurtulduğunuza şükredin.Aynı anda bir sürü yere olta atan kart herifin teki belli

Ben 20 yaşındayken inanmıyordum millet 35, 40 yaşında inanıyor
Yalnız benden hiç para istemedi aksine kendisi bana gönderirdi.. Cinsellik için desem öyle bir talebide olmadı yani kandırıldım diyebileceğim tek şey duygularımla oynanması. Bunda komik olan ne neden dalga geçiyorsunuz onu anlamadım.

Ben bunların bilincinde olduğum için şüpheci yaklaştım zaten, hiç para talebi olmadı aksine kendi gönderirdi ben istemezdim.. Onun dışında cinsellik beklentisi de olmadı, benimde kız kardeşlerim var asla bu konuda ısrarcı olmam derdi. Israrcı da olmadı hiç bir zaman zaten aramızda bişey geçmedi.

Ayrıldık artk sana mı buruşuğum? Kendime buruşuğum, ellere buruşuğum artık siktiri çekecektin şuna. Buruşuk da değilsiniz yani oladabilirsiniz, sizin yaş olayından hassasiyeti anladı muhtemelen ordan vurmaya çalıştı. Hiç takmayın bile kalitesizi

İstediğini elde edemeyince çirkinleşmiş. Üstüne alma. Kendisi de çok küçük değil zaten. Kimin erken buruşacağı belli olmaz.

Tamam haklısın özür dilerim.

Biraz daha yazın gidin üstüne pişman olur özür diler barışırsınız.
Yani şaka gibisiniz hakaret etmiş siz de karşılık verip engelleyeceğinize neden bana bunu dedin şunu dedin ühüüüü modunda olmuşsunuz.
Pardon ya diyip gelse barışacak gibisiniz. Tuhaf

Gerçekten bu kadar seviyesiz insanları nerden buluyorsunuz diyecem de neyse .

Ne kadar süre birlikteydiniz?

Yazdıklarınızın çoğunu ben bile okumadım o okudu mu sanıyorsunuz?
Ayrıca tamam o bi hödük ona lafım yok da sizde onun tanıdığı birini ekleyerek hata yapmışsınız. Bakın noldu kendiniz yediniz lafı

Son düzenleme:
Simdi olayin sicagiyla kirilmaniz boyle hissetmeniz normal
Ama o kelimelere karsilik gerekli cevabi vermissiniz ezik olmasa o laflari etmezdi
Biraz sakinlesin gezin tozun zamanla acisi da gececektir

Valla ben olsam şey derdim, ben senden 5 yaş büyüğüm, büyüklerinle saygılı konuş çocuk derdim.
Hatta bazen kendim derim yaş kemale erdi diye, 30 yaşındayım.

Bu 30 yaşındaki ergen sapık da sizin yaşa ve görünüşe takıntılı olduğunuzu düşünüyor sanırım ki oradan yürümüş.
Daha önemli sıkıntılar var şu an insanlık için, ne bileyim. Hem keşke her şey dış görünüşe göre olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…