Hakaret davasi

ne zenginligi benim bekledigim 10-15.000 TL onu da kedi kopek mamasi almak icin ahrcamayi dusunmustum. Ya da karsi taraf alsin :)
O zaman uzlaştırmaci sizi arayacak,kedi köpek maması alması karşılığında uzlaşırım diyebilirsiniz

Benim başıma geldi . Sevdiğim insana çok ağır küfürler ettim . Hak etti bu arada . Hala hayata dönemedim . Oda babası aracılığıyla evleneceği için savcılığa gideceğini söyledi . Bende bu ay 2 defa benim evime geldi kim kimi rahatsız ediyor dedim . Sonra ben 3 savcı 2 hakim arkadaşa sordum hepsi 1 yıl kadar ceza alırsın sicilin temiz ise ertelenir dedi . Anlaşmaya gitme dedi . Para mara derler anlaşma dedi . Şu an bir şey çıkmadı ama çıkarsa yazarım .

Dava kazanılınca avukat ücretini karşı taraf öder siz vekalet ücreti ödemezsiniz diye bir şey yok. Siz de vereceksiniz avukatın emeğinin karşılığını. Siz avukatla görüşün anlatır o size durumu.

Önce bir avukatla konuşun. Benzer bir davam benim var, avukatım vekalet ucreti dışında tek bir kuruş istemedi benden. Şimdilerde zam geldi mi bilmiyorum ama 6 ay öncesi için "Ben karşı taraftan 17,500 tl' mi alacağım zaten" demişti. Avukatlar hangi kelimelerin/cümlelerin hakarete girip girmediğinin farkındalar. Bnm davama kesin kazanacağız gözüyle baktığı için benden bir talebi olmadı, belki sizinkisi de öyle olur. Bir konuşmanız lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…