- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakan Peker annemle yaşıt..
Oğlu benle yaşıt..
Bense ikisinin anası gibi duruyorum..
Anası kim acep
kız sen daha çıtırsın ya 32 olamazsın inanmam.Hakan Peker annemle yaşıt..
Oğlu benle yaşıt..
Evet 32 değilim 33 oldum..kız sen daha çıtırsın ya 32 olamazsın inanmam.
Hakan Peker annemle yaşıt..
Oğlu benle yaşıt..
ayirt etmekte zorlandi derken?Hakan Peker'in 32 Yaşındaki Oğlu Sosyal Medyayı Salladı
54 yaşında olan Hakan Peker'in, 32 yaşındaki oğlu Burak'la paylaştığı fotoğraf sosyal medyada ses getirdi.
54 yaşında olan Hakan Peker ile oğlu Burak'ın görüntüsü olay oldu.
GÖRENLER AYIRT ETMEKTE ZORLANDI
İlerleyen yaşına rağmen genç görünümünden taviz vermeyen Hakan Peker'in 32 yaşındaki oğluyla çekildiği kare, görenleri hayrete düşürdü. Takipçiler baba-oğulu ayırt etmekte zorlandı.
nıye kı ? kendını seven insan işte. kendını nasıl ıyı hıssedıyorsa öyle olması psıkolojık sorun degıl bence.Çok korkunç. Bu kadar insan kendisini gerdirmemeli. Her yaşın gereklerini yaşamalı. Bu kesinlikle psikiyatrik bir durum bana göre.
HaklisinOğlu daha yaşlı duruyor valla. Hakan Peker gençlik sırlarını açıklasa dünyanın yarısı müridi olur.
:):):)Allah iyiliğini versin,gülme krizine soktun beniHakan peker onun oglu olmasin?
Yuh yani ben o ayirt edemeyen gorenlerin pekte gorduklerine inanmiyorum :) adamin oglu bildigin yasli adam da tas masallah :)GÖRENLER AYIRT ETMEKTE ZORLANDI