Adet oncesi belirtiler ile gebelik aslinda birbirine cok benziyo. Hayit kullandigimda bende de gogus hassasiyeti olustu hatta ikinci at regl yine erken gelecek diye sevindim gogsumdeki hassasiyet nedeniyle
Cunku hani esime odaklaninca biz hemen olmayacak gibi dusunceler hakim oldu bende.. AMA bunun disinda cok belirgin sekilde mide hassasiyeti yasadim ne yesem.midem resmen su dolu gibi sisiyodu ve oyle rahatsiz edici biseydi ki surekli bsey yesem de gecse istegi vardi. Yiyince ise daha kotu bi agri oluyodu. Bi de Ben mantar oldum bu zamana kadar hic bu sorunu yasamamistim.. Ben hep Boyle adet oncesi mide tuhafligi yasardim AMA bi iki gun kala. Bu belirtiler erken basladi bende erken adet olacam sandm hep. Yani hamile olduguma ihtimal vermedim hatta burda forumlarda birilerine test yap falan bende sknti yasiyorum AMA belirti aramak istemiyorum uzulmek istemiyorum yine yaziyodum kendimi hastanede buldum meger Ben hamileymisim
yani yok diye dusunme ama cok da umitli bakma regl gunun bekle insallah vardir sende de.ama bence bi ay daha hayit kullan regl olsan bile ve adetin son gunu beraberlik yasa bi de bunu dene Ben son gununde hamile kaldim ama bunlara gerek kalmaz da insallah alirsin guzel haberi :))