• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakan Coksüer de tedavi gorenler varmi

Ilk deneme başarisiz oldu. Söylücek pek birsey yok zaten doktorla 2 dk dan fazla konusamiyorsun ilgili gibi duruyor ama hic degil

Merhaba. Bizde Diyarbakır da iyi ve emeklerimizin heba olmayacağı tüp bebek merkezi arayışındayız. Yardımcı olur msnz acaba ne önerirsiniz? Birde Hakan Hocayı öneren yok mu. Tecrübesi olan paylaşabilir mi

ben prp yaptim bin pismanin birincisi hastane cok eski oldugu icin guvenemedim. 2. Doktor cok umursazdi benim aklimdaki soru isaretlerini gideremedi. Tup bebegi orda yapmadim iyi arastirin arkaslar rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Peki siz naptınz hangi aşamadasınız? inşallah sağlıkla evlat sahibi olabilmişsinizdir, birde Diyarbakır da zeki akyum var diyorlar o daha mı iyi olur acaba bilemedim 😕

Peki siz naptınz hangi aşamadasınız? inşallah sağlıkla evlat sahibi olabilmişsinizdir, birde Diyarbakır da zeki akyum var diyorlar o daha mı iyi olur acaba bilemedim 😕
Yani ben onada gitmeyi dusundum ama baska sehire gitmeyi kafama koymustum ve oylede yaptim. Tedavi asamasindayim embriyolarim donduruldu. Beklemedeyiz. Ben doktorun ilgisini cok onemsiyorum iletisim saglayamadigm icin baska sehir karari aldim hakkimizda hayirlisi olsun canm. Insallh en kisa zamanda bu guzel duyguyu tadariz amin.

Amin inşallah canım 🤲 Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın... Büyük ihtimalle Zeki hocada denerim diye düşünüyorum ama kararsızım, benim eşim translokasyon taşıyıcısı ben hamile kalıyorum ama hep düşükle sonuçlanıyor, son bebeğimi de 7 haftalık kalbi durdu diye kaybettim. Bize pgt yöntemi yapılması gerekiyor aynı zamanda o yüzden maddi açıdan da başka şehir daha çok zorlar diye düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah size de, bizede, isteyen herkese de Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back