• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakan Çepni' ye(KONYA) Göğüs Büyütme Ameliyatı Olanlar

ben araştırırken bir sitede okudum hamile kalmadan 1 yıl önce, emzirmeden 1 yıl sonra yaptırmayın yazıyordu. belki göğüsler sütten dolayı şiş olduğu içindir. çünkü muayene için bile silikon boyutunu daha rahat seçmek amacıyla regl dönemine denk gelmese daha iyi olur demişti malum o zman da şişiyor ya. arkadasın burnunu ne zaman yaptırdı? ve kamyon çarpmış hali kaç günde geçti? insan ameliyat sonrası korkuyor ya ben de hakan beye kulaklarımı yaptırdım da onda bile mosmordu nasıl korktum sorma :) barış çakırı aradım 5.500 dedi, nebil bozdoğan 4.500... bugun iç çamaşırlarına baktım da ayyy iyice yaptırasım geldi:) dantelli dantelli müthiş şeyler vardıhihoyyyt

hımm anladım canım.tşk:arkadasım burnunun 2 yıl falan oldu olcak yaptıralı.o halı 1 aya yakın surdu yanlıs hatırlamıyorsam.bıde bunu sigorta karsılamıstı fazla bı bebla ödememestı.sadece bıcak parası.dr kemık var gıbı bır kılıf uydurmustu sanırım...

canım ben bu arastırmayı kardeşim için yapıyordum. kardeşim oldu ama ank.da yaptırdı. sen ne düşünüyorsun yaptıracak mısın?

ben kesın yaptırcam ama demıstım ya emzırıyorum.bu donemı atlatmam lazım.nısanda bebegım yasına gırcek ozamana bırakırım emzırmeyı.nasıpse yaza yıllık iznımde inş yaptırmayı düşünüyorum...:30:

merhaba kızlar...ben de göğüs operasyonu geçirmek istiyorum...göğüslerim büyüklüğünden memnunum fakat 2 çoıcuk emzirdim hatta 10 aylık kızım hala emiyor.emme işlemi tamamlandıktan sonra düşünüyorum.göğüslerim epey yumuşadı ve sarktı,ayrıca iki göğüs arasında doğuştan hafif çöküklük var...bu görüntüden kurtulmak istiyorum..ama hep korkuyordum ameliyattan.3 gün önce burun estetik ameliyatı oldum..hiç korkulacak bişey yomuş.hiç ağrım olmadı...göğüs için de cesaretim geldi.....hakan bey i düşündüm çünkü kayseride yaşıyorum hem yakın hem fiyatlar makul...aceba nasıl operasyonları?

merhaba kızlar...ben de göğüs operasyonu geçirmek istiyorum...göğüslerim büyüklüğünden memnunum fakat 2 çoıcuk emzirdim hatta 10 aylık kızım hala emiyor.emme işlemi tamamlandıktan sonra düşünüyorum.göğüslerim epey yumuşadı ve sarktı,ayrıca iki göğüs arasında doğuştan hafif çöküklük var...bu görüntüden kurtulmak istiyorum..ama hep korkuyordum ameliyattan.3 gün önce burun estetik ameliyatı oldum..hiç korkulacak bişey yomuş.hiç ağrım olmadı...göğüs için de cesaretim geldi.....hakan bey i düşündüm çünkü kayseride yaşıyorum hem yakın hem fiyatlar makul...aceba nasıl operasyonları?

merhaba silver5 burun ameliyatını kayseride mi oldun? ben kulağımı yaptırmıştım çok memnunum. inşallah cuma günü de burnumu yaptıracağım.

merhaba silver5 burun ameliyatını kayseride mi oldun? ben kulağımı yaptırmıştım çok memnunum. inşallah cuma günü de burnumu yaptıracağım.

evet canım kayseride oldum.sen kulağını hakan beye mi yaptırdın?peki burnu da ona olcaksın..fiyat aralıkları nasıl aceba?

:52:
evet canım kayseride oldum.sen kulağını hakan beye mi yaptırdın?peki burnu da ona olcaksın..fiyat aralıkları nasıl aceba?

evet canım kulağımı hakan bey yaptı. inşallah yarın da burnumu yapacak :) kulak 750 burun 1000 silikon 2000di. sen burnunu ne kadara yaptırdın ve nasıl atlattın kolay mı?

:52:

evet canım kulağımı hakan bey yaptı. inşallah yarın da burnumu yapacak :) kulak 750 burun 1000 silikon 2000di. sen burnunu ne kadara yaptırdın ve nasıl atlattın kolay mı?

canım burun ameliyatını oldunmu?umarım iyi geçmiştir..ben 600 ödedim burnuma..hakan beye mail attım foto da yolladım 2.500 dedi toparlama+silikon için...şimdi cesaretimi toplamam gerek...:34:

ben hakan beyle gorustum.mentor marka protez kullanıyomus ve dual plan yontemıyle yapıomus.benım emzırme bıttıkten sonra 6 ay daha beklemem gerekıyormus.ama kardsım bu persembe amelıyata gırıyor allahın ıznıyle:52:bugun kan tahlılı rontgen falan bıselr yaptırdı.saolsun cok ılgılı bı dr.6 ay sonra bende sıra inş...

========

Lütfen verdiğim linkten devam edin

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/428836-dr-hakan-cepni-hasta-yorumlari-meme-estetigi.html#post18206768

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X