Saç Bakım Ürünleri Hairplus saç uzatan şampuan..

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
35
arkadaşlar iyi geceler...
dün belime kadar olan güzelim saçlarımı kestirdim.kestirmez olaydım.uçlarından aldırmaya gittim kadın omuzlarıma kadar ve yamuk kesmiş saçlarımı.dünden beri ağlıyorum.:KK5::2:internette saçları uzatan "hairplus" diye şampuan gördüm.bu şampuanı kullanan varsa yorumlarına acil olarak ihtiyacım var.yada bu şampuan dışında yağ,bitki,krem kullanan varsa onlarında fikirlerini bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim..:KK14::KK14::KK14:

cidden varmıymış böle birşey eğer gerçkten bilgisi olan varsa paylaşsın öleyse bende alırım

bugün aktardan "hairnicene" adında bitkisel saç bakım yağını şiddetle önerdi bende aldım..yanında da sarımak şampuanını kullanmamı söyledi.ben kokar diye çekinip almadım ama kokusu çok ağır değilmiş meğer.bitkisel yağı bir kaç hafta falan kullanıcam.eğer memnun kalırsam sarımsak şampunanıda alıcam.2 günde bir saçlarımı yıkıyorum inşallah para verip kullanmama değer bişeydir....

bugün aktardan "hairnicene" adında bitkisel saç bakım yağını şiddetle önerdi bende aldım..yanında da sarımak şampuanını kullanmamı söyledi.ben kokar diye çekinip almadım ama kokusu çok ağır değilmiş meğer.bitkisel yağı bir kaç hafta falan kullanıcam.eğer memnun kalırsam sarımsak şampunanıda alıcam.2 günde bir saçlarımı yıkıyorum inşallah para verip kullanmama değer bişeydir....

sonuçlarını buraya yazrmısın lütfen bide böle bitkisel yağ içeren ürünler için vücut tüylerini artıryo diolar haberin varmı doğrumu bu

sonuçlarını buraya yazrmısın lütfen bide böle bitkisel yağ içeren ürünler için vücut tüylerini artıryo diolar haberin varmı doğrumu bu

sanmıyorum canım.böyle bişey olacağını.sonuçta sadece saçıma sürüyrum.yağı 2 kez kullandım.saçlarım yıkadıktan parlak görünüm aldı.kesin sonuç için 3-4 hafta devamlı kullanmam gerek diye düşünyrum.

sarımsak şampuanı almana gerek yok kullanigin şampuanın için sarımsak rendeleyebilirsin gerçekten işe yarıyor. Uzama içinde forumdaki sinamekili kür tarifini uygula bence

sarımsak şampuanı almana gerek yok kullanigin şampuanın için sarımsak rendeleyebilirsin gerçekten işe yarıyor. Uzama içinde forumdaki sinamekili kür tarifini uygula bence

canım, rendelenmiş sarmısakla sıcak su saçta buluşunca kalıcı ve kötü bir koku oluşturmaz mı? bilemedim. şayet denediysen biz de yapalım..

canım, rendelenmiş sarmısakla sıcak su saçta buluşunca kalıcı ve kötü bir koku oluşturmaz mı? bilemedim. şayet denediysen biz de yapalım..
çok uzun zaman geçmesine rağmen cevap vermek istedim,sarımsaklı şampuanı alıp rahatlıkla kullanabilirsin öyle kötü koku falan yok,aç kapağını kokla gayette güzel şampuan ki ben kullandım.kullandığın şampuana sarımsak tavsiye etmiyorum(bir kaç yıl önce yapım) heleki bu sıcaklarda muş muş kokarsın canım :KK20:

ben sarmısaklı sampuanı yeni aldım ve kullandım gercekten koku falan yok benim aldıgım nivalis aktardan aldım.gayet yumusak da yapıyor benim de amacım bir an önce saclarımın uzaması :KK42:

konunun üstünden epey zaman geçmiş nivalisi kullanan arkadaşlar memnun musunuz görüşleriniz neler bu şampuan hakkında

X