• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hairjen aldım ancak nasıl kullanacağımı anlamadım

Leylaveben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
16
0
86
dört kutu sipariş ettim. kutunun üzerinde, hergün sabah akşam kullanın diyor. ancak siteye bakıyorum, sitede tüyleri aldıktan sonra kullanın, tüyler çıkana kadar bekleyin ve yeniden kullanın diyor. ben anlamadım arkadaşlar? her gün mü kullanayım, ağdadan ağdaya mı kullanayım?

ayrıca iyi bir ürün gibi duruyor, bakalım. kullanımını anladıktan sonra olumlu olumsuz aldığım sonuçları yazacağım tabisi.

Aslında para tuzağı da olabilir diye düşünmekteyiz. Bir arkadaşımız deniyor bir kaç haftaya kadar sonuçlarını bildirecek bize. Şimdilik kullanmaman da fayda görüyorum. Zaten ürünlerin faturası da gelmiyor sanırım. Bir zarar verse kimi suçlu göstereceğiz bilmiyorum.

Aslında para tuzağı da olabilir diye düşünmekteyiz. Bir arkadaşımız deniyor bir kaç haftaya kadar sonuçlarını bildirecek bize. Şimdilik kullanmaman da fayda görüyorum. Zaten ürünlerin faturası da gelmiyor sanırım. Bir zarar verse kimi suçlu göstereceğiz bilmiyorum.

ben de çok güvenmiyorum ancak, denemek istedim.

Ben de denemek istiyorum. Ama beklemeye karar verdim. Dönüşü olmayan şeylerde olabilir işe de yarayabilir. Denemek istersen bacağının bir kısmında denemelisin. Kullanımına gelince sitede farklı şişede farklı ama sen bölgeyi, çok kırmadan temizle ve her gün iyice masaj yaparak dene. Sonra çıkınca tekrarla aynı şekilde :) İnşallah işe yarar..

dört kutu sipariş ettim. kutunun üzerinde, hergün sabah akşam kullanın diyor. ancak siteye bakıyorum, sitede tüyleri aldıktan sonra kullanın, tüyler çıkana kadar bekleyin ve yeniden kullanın diyor. ben anlamadım arkadaşlar? her gün mü kullanayım, ağdadan ağdaya mı kullanayım?

ayrıca iyi bir ürün gibi duruyor, bakalım. kullanımını anladıktan sonra olumlu olumsuz aldığım sonuçları yazacağım tabisi.

Canimm kullandin mii sonuclar nasill

Back