• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hair plus-siyah saçlar gitti

catseye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
105
0
96
İstanbul
Merhaba herkese,
Benim saçlarım siyah boyalıydı. Yaklaşık 1,5-2 aydır boyamamıştım, diplerden uzadı. Kızıla çevirmek istiyordum bayağı bir zamandır cesaret edemiyordum. Bu forumlarda hair plus marka açıcıyı öğrenince aldım, bugün kullandım. Hiç yıpranmadan açık kahve bal rengi gibi oldu, sadece uzamış dipler sarıya döndü. Evde bir kutu bordo boyam vardı onu kullandım. Haliyle dipler kızıl, altları pek değişmeden daha çok karamele benzer bir renk oldu. Acaba o karamelleri nasıl kızıl yapabilirim? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bence karamelin üstüne açıcı kullanmadan kızıl boyarsanız tutar ama nasıl bi kızıl istediğinize de bağlı tabi

Yani istediğim bu renk

Eklentiler

• $28366_395237864629_21704629629_3973389_2815184_n.jpg
    $28366_395237864629_21704629629_3973389_2815184_n.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 2.314
canım ben sana fikir olması açısından palette 6.88 ile boyadığım saçlarımı koyuyorum.doğal saçımın üstüne boyamıştım 1 seferde tuttu çok da güzel olmuştu.
ncesisonras.png

ya evet ben de öğrenmek istiyorum şu hair plusun nosunu. annemin saçları da siyah açmak istiyorum ama ne denediysek olmadı.rica etsm yazarmısın nkadar olduğunu ve numarasını.bayadır açmaya uğraşıyoruz saçını ama hiç fayda etmedi

Hair plus'ın no'su yok arkadaşlar. Yoğun renk açıcı olarak geçiyor. İnternette arattığınızda çıkıyor. Ama ben netten sipariş etmedim bu forumda bir arakadaşın dediği gibi tahtakale tarzı herşeyin satıldığı bir dükkandan aldım (eski 1 milyoncu:) ) Yalnız dediğim gibi siyahlar kırıldı ama kahve bal karamel rengi gibi birşey oldu. Hair plus 2 adet aldım omuzlarımdaki saçlarıma ancak yetti, dipten uzayanlar sarı oldu sadece.

Link ekleyemedim ama kuaforsepeti diye bir sitede toz krem açıcılar içinde geçiyor bu ürün. Ama dışarda satılıyor dediğim gibi.

önce ve sonrası şeklinde foto koyarsan ne güzel olurdu ya

Back