- Konu Sahibi BettyyBoop
-
Bunu bilemiyorum ama sinamekili küre kefil olabilirim :) 3 hafta uyguladım kötü kesim bob tarzı kısa saçlarım, çene hizamdan biraz aşağıdaydı, abartısız söylüyorum su anda omuzlarımda benim saçlarımın yapısı da çabuk uzayan türden ama böylesine hızlı uzamasını beklemiyordum.
Ayrıca gürleştirdiği de yadsınamaz bir gerçek..
canım ben sinamekili kür , turplu su ,yağ bakımları hepsini uzun vadede denedim. rutin uzamasını değiştirmedi. bir de çok sıkıldım artık yağ bakımları yapmaktan , iyi bir şampuanla sağlamak istiyorum saç bakımımı..
Kuru canım baya , hatta bir de boya var.. hiçbirsey yapmasam da ayda 1,5 cm uzuyor ama ucları kuruyup zayıflıyor ,inceliyor.. bilirim yağlı saçı, kardeşimin öyle , hep belindedir saçı :) hc şampuanı da düşündüm bir ara , içeriği çok güzel ama kullananlar aman aman bir uzama görmemiş..
ne kadar kullanmak gerekiyormuş ve şampuan kremi ne kadar yetiyomuş? reklamını görmedim hiç sitesine baktım bi şey dememiş.
nerden bulabiliriz bu hair bell i? yağmı bu nasıl bişey?
ne kadar kullanmak gerekiyormuş ve şampuan kremi ne kadar yetiyomuş? reklamını görmedim hiç sitesine baktım bi şey dememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?