• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hair Bell 3-4 kat hızlı saç uzatıcı Deneyen var mı arkadaşlar?

BettyyBoop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
62
0
36
Erzincan
Kızlarrrr az önce denk geldim bu ürüne biraz iddalı geldi bana ama konu saçlarımız özellikle de saçlarımızın uzunluğu olunca gözümüz pekte birşey görmüyor maalesef =D ürünün sitesinin buraya yazılması doğru birşey mi bilmediğimden yazmadım her ihtimale karşı . Bu ürünü kullanan, duyan , gören , bilen var mı Acayip merak ettimmm. Hain kuaförün nasıl bir ruh haline denk geldiysem belimdeki saçlarımı tabiri caizse budadı kadın ( elleri kırılasıca ) , 4 aydır doğru düzgün bir şekle sokamadım saçlarımı uzatmam şart :(

ÖZLEDİĞİNİZ UZUN SAÇLARA HEMEN KAVUŞUN !!!
KLİNİK TESTLER İLE SONUÇLARI KANITLANMIŞ Hair Bell ŞİMDİ TÜRKİYE’DE …

Bayanlar Hair Bell ile saç ekimi, kaynak yapılması ve postiş gibi doğal olmayan ve saçınızı yıpratan, saç uzatma yöntemlerine veda etmeye hazır mısınız? Fransa’dan ithal edilen Hair Bell sayesinde her zaman istediğiniz doğal, kadınsı uzun saçlara en sağlıklı ve en güvenli yoldan kavuşabileceksiniz.

Hair Bell ile çok çabuk uzatabildiğiniz saçlarınızı istediğiniz şekilde şekillendirebilir ve istediğiniz zaman kestirebilirsiniz. Bu sayede orijinal olmayan yani yapay saç unsurlarından uzak durmuş olursunuz. Hair Bell kullandığınız süre içinde 3 – 4 kat daha hızlı uzayan saçlarınız aynı zamanda dayanıklılık, dolgunluk ve parlaklık kazanacaktır.

SAÇLARINIZ 1 YILDA UZADIĞI ORANI 3-4 AYDA YAKALASIN İSTERMİSİNİZ ???

Hair Bell ’in saçların 3 kata kadar daha hızlı uzamasına yardımcı olduğu sonucu düşünüldüğünde 1 yılda saçlarınızın uzama oranı ne ise 3-4 ay gibi kısa sürede bu saçlara sahip olabilirsiniz. Bu konudaki yardımcınız Hair Bell saçlarınızın parlaklık, dolgunluk, dayanıklılık ve seyreklik problemlerine de yardımcı olabilmektedir.

Ben de bu aralar ona taktım , ama yeni gelmiş türkiyeye galiba..pek kullanan yok sanırım , hiç yorum bulamadım. içeriğinde doğal protein ve keratin varmış , saçın yapısı da protein olduğu için mantıklı olabilir uzatması..bir de sitesinde kremiyle kullanmak gerek diyor ama öyle çok daha pahalı :S

Bunu bilemiyorum ama sinamekili küre kefil olabilirim :) 3 hafta uyguladım kötü kesim bob tarzı kısa saçlarım, çene hizamdan biraz aşağıdaydı, abartısız söylüyorum su anda omuzlarımda benim saçlarımın yapısı da çabuk uzayan türden ama böylesine hızlı uzamasını beklemiyordum.

Ayrıca gürleştirdiği de yadsınamaz bir gerçek..

Bunu bilemiyorum ama sinamekili küre kefil olabilirim :) 3 hafta uyguladım kötü kesim bob tarzı kısa saçlarım, çene hizamdan biraz aşağıdaydı, abartısız söylüyorum su anda omuzlarımda benim saçlarımın yapısı da çabuk uzayan türden ama böylesine hızlı uzamasını beklemiyordum.

Ayrıca gürleştirdiği de yadsınamaz bir gerçek..

canım ben sinamekili kür , turplu su ,yağ bakımları hepsini uzun vadede denedim. rutin uzamasını değiştirmedi. bir de çok sıkıldım artık yağ bakımları yapmaktan , iyi bir şampuanla sağlamak istiyorum saç bakımımı..

canım ben sinamekili kür , turplu su ,yağ bakımları hepsini uzun vadede denedim. rutin uzamasını değiştirmedi. bir de çok sıkıldım artık yağ bakımları yapmaktan , iyi bir şampuanla sağlamak istiyorum saç bakımımı..

Saç yapın nasıl ki canım? Benim ki yağlıdır; yağlı saç kolay uzar. İyi bir şampuan konusunda bende sıkıntılıyım sürekli değiştirmekten kepek yapacak saçlarım :) Şimdiye kadar en memnun kaldığım şampuan; Elseve Nutrı-Gloss (pembe şişede) :)

Kuru canım baya , hatta bir de boya var.. hiçbirsey yapmasam da ayda 1,5 cm uzuyor ama ucları kuruyup zayıflıyor ,inceliyor.. bilirim yağlı saçı, kardeşimin öyle , hep belindedir saçı :) hc şampuanı da düşündüm bir ara , içeriği çok güzel ama kullananlar aman aman bir uzama görmemiş..

Kuru canım baya , hatta bir de boya var.. hiçbirsey yapmasam da ayda 1,5 cm uzuyor ama ucları kuruyup zayıflıyor ,inceliyor.. bilirim yağlı saçı, kardeşimin öyle , hep belindedir saçı :) hc şampuanı da düşündüm bir ara , içeriği çok güzel ama kullananlar aman aman bir uzama görmemiş..

evet ben hc kullandım.yaklaşık iki ay şampuanı kremi falan.ama hiç bir değişiklik olmadı.saç nasıl uzarsa uzadı işte.ayrıca enteleyide kullandım ama zehirli falan dedikleri için bıraktım ki zaten saçımı çok döktü.uçlar için de badem yağı iyi.hair bell ile ilgili de araştırma yaptım ama sadece sitesinde ki yorumları bulabildim.ama pahalı bir ürün.değer mi tartışılır :S

ne kadar kullanmak gerekiyormuş ve şampuan kremi ne kadar yetiyomuş? reklamını görmedim hiç sitesine baktım bi şey dememiş.

mezzo ben baktım şimdi bu direk şampuan ve krem haftada 3 kez kullanıosun ikisi beraber 2 side 1 aylık kullanıma uygun zaten ve 4,5 cm uzatıomuş saçları yan etkisi fln yokmş yeni olduğu için galiba pek yorum yapan yok yani varda en fazla 10/15 tane onlarda memnun kalmışlar yalnız fiyat banada pahalı geldi bilmiorum kararsız kaldım aslında bi aylığına bi denenebilir saç ve krem toplam 145 tl kargoda ücretsiz

ne kadar kullanmak gerekiyormuş ve şampuan kremi ne kadar yetiyomuş? reklamını görmedim hiç sitesine baktım bi şey dememiş.

1 ay falan yetiyormuş..ikisi beraber 145 tl..bir de işe yaramazsa yazık bu kadar paraya..hc de uzatıyor diyorlar, ama kullanıp uzama görmeyenler daha çok.. ben vazgeçtim almıcam.

aslına bakarsanız bilmediğimiz birşeye üstelik uzatıp uzatmayacağndan emin değiliz, 145 bana pahalı geldi ark.lar hani değil internetten,gözümün gördüğü bile olsa bi denemek amaçlı falan alınabilirdi uygun fiyatlı olsaydı ama, fayda edecekmi etmeyecekmi emin bile değiliz bu riske değmez bnce :34: :34: biz gene doğal yöntemlerle uzatmayı deneyelm daha mantıklı bana biraz para tuzağı gibi geldi açıkçası. :20:

Son düzenleme:
Back