Hainlerin gözü döndü...

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
PKK'lı teröristler, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bölgeyi terk etmek isteyen 250-300 kişilik guruba ateş açtı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak Silopi’de devam eden operasyonda; Başak Mahallesi’nde, bölgeyi terk etmek isteyen 250-300 vatandaşa, PKK’lı teröristler tarafından roket atar ve uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açıldığını bölgede bulunan güvenlik güçleri tarafından korumaya alınan vatandaşların Kapalı spor Salonuna yerleştirildiğini açıkladı.

http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1715455

Teröristi aklayıp paklayıp baş tacı edenler bunları görmez....Elbet elbet.........,,

beyazgri

neden terörist diyorsun onlara yazık zaten asker polis üstlerine gidiyormuş katliam yapıyormuş doğuda

hiç hak etmiyorlar hiç kahroluyorum

......................................................................................................................................

elbette gözleri görmez ayrıca sen bu ülkede yaşayan sevdalıların-aydınların entellektüel kesimin ülkemizi sevdiğini mi zannediyorsun onlar hümanist hümanist

Ben çakma hümanist diyorum onlara.
sana bana birsey olsa üzülmez bu hainler.
pkk ölürse birden merhamet gelir kalplerine.bu pkk sevicilerinin.onlar dağ teroristleri,bunlar metropol teröristleri.

Siyaset topiğinin başka bir kaç haberinde askeri , polisi savunmak zorunda bırakan bir kaç arkadaşı okusunlar diye etiketleyesim var ama yine anlamazlarsa diye endişe ediyorum

A atlantistengelenkadin bak bir kesimde buraya uğramıyor normalde çağırmazdım ama bu sefer çağırayım dedim
her kim sade vatandaşımıza ,askerimize ,polisimize ,öğretmenimize ,kamu kurumlarımıza saldırıyorsa allah belasını versin.
bu eylemleri kimin yaptığı önemli değil,ne yaptığı önemli.
kötülüğe kötülük denir.

niye alıntı yaptım bak yazan 3-5 kişiyi geçmez normalde sen diğer konuda atıf yapmamış olsaydın ben yine etiketlemezdim ne seni ne bi başkasını

Adamların telsiz konuşmaları yayınlandı, askere çay ikram eden vatandaşları bile vurma emri veriliyor pkk lılara, pkk yöneticileri tarafından

Az kaldı az ... Onlarda yavaş yavaş sonlarının geldiğini biliyor , bu yüzden gösterebildikleri en çirkin yüzlerini gösterecekler artık .
Eskisi gibi çiçek böcek edebiyatını da bırakacakl yakında , şehirdeki takım elbiseli kimlikleri .

Ama dilerim , onlar daha da bir şeylere imza atmadan yok olurlar.

bi köklerı kurumadı sunların
nasıl bı bela, nasıl hastalıklı bı zihnıyet ...
bıde ama onlarda insaaannnn dıyenlerle aynı havayı soluyorum ya...

Kuruyacak kuruyacak inşallah
Fazla iddiali konusmalar yapma, seninkiler yarin buzdolabindan antlasmalari indiriverir, nasil cark edecegini sasirirsin burda sonra.. Seninkilerin ipiyle kuyuya inilmez, seni orda birakip yag gibi uste cikiverirler demedi deme..Biz de balik hafizali degiliz Allaha sukur, bu dediklerini hatirlatiriz sana..

Yaw hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…