Hain pusu

Ben almanyada yasiyorum ve bizler burda Kurban Bayraminda dinimiz geregi Kurban kestigimiz zaman cani olarak görülüyoruz. Bizlere etmedikleri laf kalmiyor. Peki ya bu ispanyol zalimlerin yaptiklarina nedemeli? Bunlari görmezden gelirler. Insanlik disi birsey bu. Siddetle kiniyorum.

sana katiliyorum sevgicigim.asil insanliktan nasibini almayanlari dunya goruyor.hele o matadorlarin kendinden emin ve gururlu pozlari sadece nefret uyandiriyor bende.

bazı insanların eğlence anlayışı çirkin. anlamakta zorlanıyorum bazen nasıl bir yürek bir canlının acı çekmesinden zevk alabilir ki?

Ne güzel adlandırmışsın, hain pusu... Yeşilim eğlence, zevk, spor, gösteri hiçbirine sığmıyor, hiçbir anlayışada.
Barbarlıktan ve ilkelikten başka birşey değil.
Ellerine sağlık, Picadorlar pek bilinmez, yada ben bilmiyordum, başhain o demekki.
Yazık hayvanlara...

Seyran,Yezavel,Camdankalbim..Hoş geldiniz Yorumlarınıza teşekkürler ...

Bir de bize barbar derler!...Bunlara ne demeli.Yeşilim eline sağlık canım.

İslamiyetin kurban ibadetini barbarlık,yobazlık,canavarlık diye nitelendiren islam düşmanlarına ithaf ediyorum bu yazını müsaadenle Yeşilim..
ablacım çok güzel söylemişsin bizimkisi barbarlık oluyorsa acaba onların ki ne oluyor anlamadım ALLAH ıslah etsin
“Merhametli olanlara Rahman olan Allah merhamet eder. Yerde olanlara da merhametli olun ki, gökte olanlar (melekler) de size rahmet merhamet etsin”.

Hz. Muhammed (SAV)
canım cüvcüvüm tşk ederim merhamet edin ki merhamet bulunuz çok doğru tşk ederim ablacım
Ne güzel adlandırmışsın, hain pusu... Yeşilim eğlence, zevk, spor, gösteri hiçbirine sığmıyor, hiçbir anlayışada.
Barbarlıktan ve ilkelikten başka birşey değil.
Ellerine sağlık, Picadorlar pek bilinmez, yada ben bilmiyordum, başhain o demekki.
Yazık hayvanlara...

spor adında hayvanlara eziyet böyle spor olmaz olsun işkence resmen olacak şey değil bu bide arkalarından boğaları kovalarlar nasıl insanlar bunlar anlamış değilim eğlence anlayışları saçma

Nilbera,Melisanur..maalesef görünenler gerçekler Sağolun yorumlarınıza teşekkürler

TV de görünce matador ve boğayı aklıma bu yazım geldi ..Tekrar okunsun istedim

X