• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haima cinsiyet hesaplama yöntemini deneyen var mı?

juffy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
13
2
16
Ankara
3 kızım var eğer oğlum olacağını bilsem 4. deneyeceğim. bu yöntemi duydum ama gerçeklik payı sizce nedir kızlar?

beni yanlış anlama canım biz dört kardeşiz 3 kız 1 oğlan neden bu istek ya ben doğunca babam hastaneden çıkmış gitmiş ama sonra pişmanlıkla gelmişşş tabi lütfen allahın verdiklerinden daha fazlasını istemeyelim üzücü birşey yaa kız oğlan devrimi artık lütfen tekrar söylüyorum kırıcı olmak için konuşmuyorum ama böyle şeyler üzücü...

sanırım ücretli bir test ama yine de önermiyorum eğer bu kadar istiyorsan bir hamile arkadaşınla yap onlarınkinde dene derim

3 kızım var eğer oğlum olacağını bilsem 4. deneyeceğim. bu yöntemi duydum ama gerçeklik payı sizce nedir kızlar?

benilk dfa duydum hem senin erkek isteemn gayet normal eğer 3 oğlun olsaydı kız isterdin bilen deneyen varsa ben de denemek isterim

Ama nedense ben bu sitede hic görmedim, 2 ya da 3 oğlum var kızım olmazsını cok istiyorum diye. Herkeste bir erkek cocuk sevdası. Allahım evlat aratmasın gerisi detay sdc.

Ama nedense ben bu sitede hic görmedim, 2 ya da 3 oğlum var kızım olmazsını cok istiyorum diye. Herkeste bir erkek cocuk sevdası. Allahım evlat aratmasın gerisi detay sdc.

Bende size sonuna kadar katılıyorum. Allahın verdiğinden hiç yakınmadım yakınmamda. Kızlarım benim dünyam. onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Allah olmayanlarada versin hepsi prensesim. Ama bir de prens olsa fena olmaz diye düşünüyorum. bu ihtiyaç değil istek talep her ne derseniz deyin. 4. olur ve bu da kız olursa öldürecek değilim elbet. Ancak oğlan olursa da erkek evladında tadına varmış olurum. umarım beni anlıyorsunuzdur. ve bunun içinde takip ettiğim kadarıyla doğru tahmin yaptığı söylenen haima cinsiyet hesaplamasına başvurdum.
Allah yüzüme güldü galiba. şu an erkek dönemindeymişim. yani bizi yoğun bir çalışma temposu bekliyor :)) gelişmeleri an be an sizinle paylaşırım :))

Allah evlâtlarınızı bağışlasin size ins dileğiniz olur bu sefer erkek olur. Benim size lafım yok istemek doğaldır da eminim ama ben bu sitede onu hic görmediğim icin garipsiyorum.
Su anda gebeyim ve bebeğime cok zor sahip oldum belki de duygularım bu yüzden böyle sizin gibi düşünemiyorum.
Bir de neden bilmiyorum ama ben 2 ve 2 den fazla kızı olan insanlara cok imreniyorum. Hani birden fazla cocuk yapmaya gözüm yese yine kiz isterim.

benımde bıur oglum var kız ıstıyorum bende ama bız normal yumurtlama dönemınde kzıda yapıp erkekte yapmama durumunda degılız kız dönemı erkek dönemı hepsınde denıyoruzs yeterkı ogluma kardes gelsın sende yumurtlama gününü hesaplıyabılıyosan tam olarak sadece yumurtlama gününde ılışkıye gırın dıger günler korunun 3 kıez hamıle kaldıgına göre hamıle kalmanda sorun yok demekkı tutturursunuz yumurtlama gününü hesapla 15.günmü mesela sırf ogün ılıskıye gırın korunmasız belkkı tutar evet erkek cocukta cok sevılıyor oglumda bana cok düşkün bende hep erkek ısterdım alalh gönlümüze göre verdı bırde sımdı kızım olsa dıyorum:26:

İki erkek çocuktan sonra sırf kızı olsun diye hamile kaldı arkadaşım. Endişeleri vardı erkek olursa diye ama Allah gönlüne göre verdi. 11 ve 8 yaşında oğulları var kızı da 12. ayda doğacak inşallah.

Erkek çocuk isteyenlere kızmayın lütfen, tabiki hayırlı ve sağlıklı olsun. ikiside olsun isteniyor, hazinesi bol rabbim herkese istediğini versin inşallah. :emir_bebek:

Back