haı temizliği :(

ilkem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
1
96
Ankara
slm.benimde bir sorum olacaktı.ben halıları yıkıyorum kuruduğunda astığım yerlerde sarı sarı iz kalıyo.iyi yıkayıp iyide duruladığımı düşünüyorum.acaba neden luyor.daha önce başına böyle bi şey gelen varmı.şimdiden teşekkürler.

canımm bende senin yaşadıklarını yaşadım, büyük balkonum var ve eşimle halımızı güzelce yıkasmıştık tertemiz olmuştu ama kuruyunca tam bir kabustu ve kenarları sarı sarı, kötü koku geldi ve bende yıkamaya gönderdim artık kendim yıkamıyorum,
aslında halıyı yıkamak değil önemli olan çünkü o kadar çok yıkıyoruz ki tertemiz olsun diye, önemli olan kurutmak bence ben beceremedim ve artık yıkatmaya veriyorum sürekli

sevgilerr

oturduğum bina eski bi bina ama onunla lakalı olduğunu düşünmüyorum.

bence binanın eski olmasıyla alakalı olabilir. bizim oturduğumuz bina da 20 yıllık ve sıcak su hattından su turuncu geliyor. çok paslı ve pas kokulu. banyo dışında sıcak suyu kullanmamaya çalışıyorum. sizin de su hatlarınız eskimişse pastan kaynaklı turuncu su astığınız yerlerde kalıyor olabilir.

binayla alaklı olduğunu pek düşünmüyorum.diğer arkadaşlarda öyle bi problem yok.daha önce 1 kere yıkamaya vermiştim ondan olabilirmi bilmiyorum.yinede hepinize teşekkürler :)

Back