Kekler - Pastalar Hahal tatl

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
Kekin bütün malzemeleri mikserle çırpılır. Dikdörtgen bir borcama döküp 180 C de pişirilir. Kek hazırlanmadan önce şerbeti hazırlanıp soğutulur fırından çıkan sıcak kekin üzerine şerbet dökülür kek iyice şerbeti çekince 2 poşet krem şanti 2 bardak sütle çırpılıp kekin üzerine düz bir şekilde yayılır.Çok değişik ve lezzetli oluyor.Üstelik yapımıda çok kolay..Afiyet olsun..

Son düzenleme:
Kekin bütün malzemeleri mikserle çırpılır. Dikdörtgen bir borcama döküp 180 C de pişirilir. Kek hazırlanmadan önce şerbeti hazırlanıp soğutulur fırından çıkan sıcak kekin üzerine şerbet dökülür kek iyice şerbeti çekince 2 poşet krem şanti 2 bardak sütle çırpılıp kekin üzerine düz bir şekilde yayılır.Çok değişik ve lezzetli oluyor.Üstelik yapımıda çok kolay..Afiyet olsun..

tarifi senden resmide benden olsun daha yeni yaptım harika görünüyor tadı da öyle kolay kolay pasta beğenmem ama bu çok güzel bakın bakalım nasıl olmuş?
dscn1016wa0.jpg

bu tarifibende yaptım arkadaşımdan almıştım çok güzel olduu...bana adını karınca pastası demişlerdi haşhaşlar şerbet konunca aynı karıncaya benziyodu ..tavsiye ederim çok lezizz

ellerine sağlık canım evdeki malzemelerle yapılabilinecek kolay bir tarif paylaştığın için teşekkür ederim

çoktan beridir haşhaşlı tarif arıyodum eline sağlık

çok güzel görünüyor.. not aldım denemek istiyorum inşallah en kısa zamanda teşekkürler a.s.

X