- Konu Sahibi hersey.yolunda
-
bugün braketlerim takıldı, porselen braketler. takılırken hiç öyle ağrı sızı hissetmedim gayet kolaydı uygulanması. doktorum 1 hafta rahatsız hissedersin ağrıların olur dedi. şu an ağrım yok yuhaf bir his var ağzımda. gülünce çok korkunçlu oluyorumnişanlımın karşısına da böyle çıkmak istemiyorum:S ama napalım sonuca odaklanıp sabredeceğim. inşallah çok güzel olur. birde kontrolüm 1 ay sonra, ben burda bir kaç kişiden 2 haftada bir gidiyorum diye okumuştum. 1 ay kontrol için uzun bir süre mi acaba?
Bu sabah ön dişimdeki braketin biri attı, iyi yapışmamış galibaAradım doktorum da yok bugün Pazar olduğu için. Yarına kadar böyle bekleyeceğim mecburen, abaküs boncuğu gibi sallanıyor telin üzerinde bir sağa bir sola Bir sorun olmaz inşallah yarına kadar
yemek yerken dikkat edin bir günde bir sıkıntı olmaz. ama bundan sonra daha dikkatli olun doktorunuzdan fırça yiyebilirsiniz :)
o kadar dikkat ediyorum ki tel takıldı takılalı ekmek bile yemedim:) sert hiç birşey yemiyorum, daha alışamadım zaten ağzımdaki hissine. sadece çorba vs. sıvı şeyler yiyorum. bisküviyi çaya batırıp ıslatıp öyle yiyorumbu kadar dikkat etmeme rağmen oldu. daha kahvaltımı bile yapmamıştım sabah, uyandım annemle konuşuyordum pıt diye çıktı:) diş fırçalamamdan mı oldu acaba diyeceğim ama o kadar da hassas olamaz. daha önce orta sertlikte kullanıyordum, tel takılınca yumuşağından aldım korkumdan(doktorum farketmez dediği halde).
Ağzımın içi hep yara oldu
o kadar dikkat ediyorum ki tel takıldı takılalı ekmek bile yemedim:) sert hiç birşey yemiyorum, daha alışamadım zaten ağzımdaki hissine. sadece çorba vs. sıvı şeyler yiyorum. bisküviyi çaya batırıp ıslatıp öyle yiyorumbu kadar dikkat etmeme rağmen oldu. daha kahvaltımı bile yapmamıştım sabah, uyandım annemle konuşuyordum pıt diye çıktı:) diş fırçalamamdan mı oldu acaba diyeceğim ama o kadar da hassas olamaz. daha önce orta sertlikte kullanıyordum, tel takılınca yumuşağından aldım korkumdan(doktorum farketmez dediği halde).
cnm ya nerde taktırdın tellerini ve ne kadara taktırdın bn sadece üst damağa taktırmak istiyorum ne kadar olabilir maksimum bi fikrin var mı?
kızlar bende bişeyi merak ediyorum. şimdi karar verdik doktora gittik diyelim bu süreç ne kadar sürede başlar. yani benim 1 ay vaktim olcak. ben istanbulda yaptırmayı düşünüyorum ama üniyi sakaryada okuyorum. 2 hafta sonra tatile gircem 4 şubattada okulum başlicak o arada bu tedavi yerine oturmuş olur mu sizce?
hastanede sıra yoksa hemen alırlarsa rahat yetişirsin cnm bunu yaptıracağn kliniğe ya da hastaneye sormalısın yoğunluğa göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?