Haftasonunu eşiyle geçirmek istemeyen kadın...

valla doğru söze ne denir, bizim ülkede evlemek erkeğe yarayan bişey kadına değil
bide erkeklere sorsak bikere çenemiz alışveriş merakımız arkadaşlarımız göz yaşlarımız kaprislerimiz
onlarda birbirlerine oğlum aklın varsa evlenme diyorlar bekarlık sultanlıktır kime göre acaba

Yesss işte aradığım nasihat

Bugün yine gün teyzeleri tarafından sıkıştırıldım yok mu damat adayı diye.

Bitmez o sorular boş ver :)) evlenince dr çocuk sorarlar çocuk yaparsin bu sefer de ikinciyi sorarlar :) bana geçenlerde ikinci ne zaman diye sordular kalp krizi geciriyodum nerdeyse dur daha birinciyi büyütmemisim :)))

Bitmez o sorular boş ver :)) evlenince dr çocuk sorarlar çocuk yaparsin bu sefer de ikinciyi sorarlar :) bana geçenlerde ikinci ne zaman diye sordular kalp krizi geciriyodum nerdeyse dur daha birinciyi büyütmemisim :)))
Sadece sorsalar neyse yok diyince de Ayy sana şunu ayarlayalım diye foto gösterme telaşesine düşüyorlar. Kız kardeşim evlendi evleneli millet bana sardı evde kaldığımı düşünüyorlar daha 21imde

Sizin bebek küçük değil mi ya az soluklansaymışlar bu ne acele.

Aman bu teyzelerin olduğu ortama girmeyeceksin en iyisi :)))

Küçük ya daha 3 aylık hani ikinci diyorlar :))

Yahu herkes eş ve alışverişten sitem etmiş , bende şikayetçiyim ama ters yönüyle.

Şimdi girdik eve , illa ki o mağazamızın kapanmasına son 10 dk , lütfen kasalara doğru ilerleyin anonsunu duyacağız .

Adam dünyaya giyinmek için gelmiş resmen Ayaklı trend gibi dolaşacak illa .

İnanın bu da çekilir dert değil .

Alışverişi kendin yapınca zevkli oluyorda,karşındaki yapıyorsa sıkıcı geçiyor.Hele birde her beğendiğini bu güzel mi?Bu yakışmış mı?diye karşısına geçmek,çin işkencesi gibi

oo nerdee,kendi beğenerek alsada sonra giymez içine sinmemiştir,ben artık hiç bir şey almıyorum eşime,pamuklu kumaşmı,yumuşak olacakmış desensiz olacakmış zor velhasıl

Alışverişi kendin yapınca zevkli oluyorda,karşındaki yapıyorsa sıkıcı geçiyor.Hele birde her beğendiğini bu güzel mi?Bu yakışmış mı?diye karşısına geçmek,çin işkencesi gibi

Ah ah yorulmak nedir bilmiyor arkadaş , kabinden o kafa guguk kuşu gibi habire çıkıyor ; hatun bu nasıl

Erkekler mağaza dolaşmayı sevmez kaidesinin , istisnası benim adam .

Bunu dun izledim. Soruyu soran , şıkkı geciktiriyor. Çok güldüm ama sanki kurgu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…