• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonu Sıkıntıdan Yaptıklarım :)

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Klozetimize atacak olduğum bir kıyafetten klozet kapağı yaptım :)
Dikmesi oldukça uğraştırdı ama değdi sanırım.. Bu soğuk havalarda buz gibi olan klozete yaptığım en güzel uğraşımdı sanırım
:ssz::1:

$1.webp$2.webp$3.webp

Ben buna kahvelik diyorum :) Kutuyla Nescafe 3ü1 arada alıyoruz evimize ve her defasında mutfak masasında dağınık duruyordu. Bende böyle bir şey yaptım :)
Evde kahve bittiği için içine bebek koydum :27:
Of ya ne uğraştım şunun için, kabus gibi dik dik bitmedi bi türlü :52:

$4.webp$5.webp$6.webp$7.webp

Eklentiler

• $8.webp
    $8.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 389
Son düzenleme:
oo elinize sağlık cok güzel olmuşlar, özellikle neskafe koymak icin yaptığınız cok hoşuma gitti güzel fikir:)

$1.webp+$2.webp

Evet taze taze aldım nescafe'lerimizi fotosunu çektim koydum :) Hoşuma gitti güzel duruyo, yerde kaplamıyo mutfakta :) :16:

oo elinize sağlık cok güzel olmuşlar, özellikle neskafe koymak icin yaptığınız cok hoşuma gitti güzel fikir:)

Benimde bir anda aklıma geldi o beyaz şeyi atıcaktım du dedim ben bundan bişi yaparım malum canımda sıkılıyo. Ne yapsam diye düşünürken aklıma geldi işte :) Çok yer kaplıyodu kahveler masanın üstünde hoş oldu bencede :)

Teşekkür ederim bu arada :16:

Benimde bir anda aklıma geldi o beyaz şeyi atıcaktım du dedim ben bundan bişi yaparım malum canımda sıkılıyo. Ne yapsam diye düşünürken aklıma geldi işte :) Çok yer kaplıyodu kahveler masanın üstünde hoş oldu bencede :)

Teşekkür ederim bu arada :16:

İşe yarar şeyler üretmek güzel şey :) rica ederim canım.

ooo maşallah ellerinize sağlık : )) eğer siz sıkıntıdan bunları üretiyorsanız keyfiniz yerindeyken yaptıklarınızı hayal bile edemiyorum : ))
emeğinize maşallahhh efemm :)

Bizde kahveyi kutuyla alırız ve yer kaplar bu güzel olmuş.. (: Değerlendirmek insanın hoşuna gider eminim güle güle kullanın..

Güzel olmuş elinize sağlık ele emeği bir başka oluyor,sizin kumandalığın daha büyüğünü terlikler için dikmiştim ben.

ooo maşallah ellerinize sağlık : )) eğer siz sıkıntıdan bunları üretiyorsanız keyfiniz yerindeyken yaptıklarınızı hayal bile edemiyorum : ))
emeğinize maşallahhh efemm :)

çok mersi canım :) napiyim ya eşim pcnin başına geçiyo işlerini yapıyo orda zaman geçiriyo, bende tek kalıyorum bunlarla uğraşıyorum :27: ne yapsam ne yapsam diye dolanıyorum evde, aklıma geleni yapmaya çalışıyorum işte :9:

Bizde kahveyi kutuyla alırız ve yer kaplar bu güzel olmuş.. (: Değerlendirmek insanın hoşuna gider eminim güle güle kullanın..

hem artık yer kaplamıyor hem de bişeye saatler ayırıp işe yaradığını görmek hoş oluyor gerçekten :)

Güzel olmuş elinize sağlık ele emeği bir başka oluyor,sizin kumandalığın daha büyüğünü terlikler için dikmiştim ben.

teşekkür ederim, kesinlikle.. :16: sizin de elinize sağlık.. biz ev hanımları tatlıyız ya ne güzel şeyler üretiyoruz emeğimizle :1:

yaratici ve marifetli oldugun kesin ama klozet kapagi banada hijyenik gelmedi :6:

Sadece kapağına yapsaydınız daha hijyenik olurdu :26:
Oturma yerine uygun olmamış bence :26:
Kumandalık iyi fikir :34:

nescafelik hoş olmuş.ama klozet kapağı pek sağlıklı değil sonuçta tuvalet günlük temizlik ister hergün yıkayamazsın örtüyü.ellerine sağlık yinede....

Herkes takmış klozet örtüsüne sanki ömürlük yaptım ben onu :1:
Biraz kullanıp attım amaç tasarımdı o yüzden koydum buraya..

Back
X