Haftasonu Sıkıntıdan Yaptıklarım :)

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Klozetimize atacak olduğum bir kıyafetten klozet kapağı yaptım :)
Dikmesi oldukça uğraştırdı ama değdi sanırım.. Bu soğuk havalarda buz gibi olan klozete yaptığım en güzel uğraşımdı sanırım

Ben buna kahvelik diyorum :) Kutuyla Nescafe 3ü1 arada alıyoruz evimize ve her defasında mutfak masasında dağınık duruyordu. Bende böyle bir şey yaptım :)
Evde kahve bittiği için içine bebek koydum
Of ya ne uğraştım şunun için, kabus gibi dik dik bitmedi bi türlü

Eklentiler

• $8.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 389
Son düzenleme:
oo elinize sağlık cok güzel olmuşlar, özellikle neskafe koymak icin yaptığınız cok hoşuma gitti güzel fikir:)

+

Evet taze taze aldım nescafe'lerimizi fotosunu çektim koydum :) Hoşuma gitti güzel duruyo, yerde kaplamıyo mutfakta :)

oo elinize sağlık cok güzel olmuşlar, özellikle neskafe koymak icin yaptığınız cok hoşuma gitti güzel fikir:)

Benimde bir anda aklıma geldi o beyaz şeyi atıcaktım du dedim ben bundan bişi yaparım malum canımda sıkılıyo. Ne yapsam diye düşünürken aklıma geldi işte :) Çok yer kaplıyodu kahveler masanın üstünde hoş oldu bencede :)

Teşekkür ederim bu arada

İşe yarar şeyler üretmek güzel şey :) rica ederim canım.

ooo maşallah ellerinize sağlık : )) eğer siz sıkıntıdan bunları üretiyorsanız keyfiniz yerindeyken yaptıklarınızı hayal bile edemiyorum : ))
emeğinize maşallahhh efemm :)

Bizde kahveyi kutuyla alırız ve yer kaplar bu güzel olmuş.. Değerlendirmek insanın hoşuna gider eminim güle güle kullanın..

Güzel olmuş elinize sağlık ele emeği bir başka oluyor,sizin kumandalığın daha büyüğünü terlikler için dikmiştim ben.

ooo maşallah ellerinize sağlık : )) eğer siz sıkıntıdan bunları üretiyorsanız keyfiniz yerindeyken yaptıklarınızı hayal bile edemiyorum : ))
emeğinize maşallahhh efemm :)

çok mersi canım :) napiyim ya eşim pcnin başına geçiyo işlerini yapıyo orda zaman geçiriyo, bende tek kalıyorum bunlarla uğraşıyorum ne yapsam ne yapsam diye dolanıyorum evde, aklıma geleni yapmaya çalışıyorum işte

Bizde kahveyi kutuyla alırız ve yer kaplar bu güzel olmuş.. Değerlendirmek insanın hoşuna gider eminim güle güle kullanın..

hem artık yer kaplamıyor hem de bişeye saatler ayırıp işe yaradığını görmek hoş oluyor gerçekten :)

Güzel olmuş elinize sağlık ele emeği bir başka oluyor,sizin kumandalığın daha büyüğünü terlikler için dikmiştim ben.

teşekkür ederim, kesinlikle.. sizin de elinize sağlık.. biz ev hanımları tatlıyız ya ne güzel şeyler üretiyoruz emeğimizle

yaratici ve marifetli oldugun kesin ama klozet kapagi banada hijyenik gelmedi

Sadece kapağına yapsaydınız daha hijyenik olurdu :26:
Oturma yerine uygun olmamış bence :26:
Kumandalık iyi fikir

nescafelik hoş olmuş.ama klozet kapağı pek sağlıklı değil sonuçta tuvalet günlük temizlik ister hergün yıkayamazsın örtüyü.ellerine sağlık yinede....

Herkes takmış klozet örtüsüne sanki ömürlük yaptım ben onu
Biraz kullanıp attım amaç tasarımdı o yüzden koydum buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…