How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haftasonu kovid ilaclarimi nereden alabilirim

Farklı varyant mi bu bilemedim. Yüksek ateş , yoğun kemik ve baş ağrısı var. Burun akıntısı falan yok. Sanki yeniden ağırlaşmış belirtileri gibi geldi bana. Bizde ailecek kovitiz. Dün hastaneye gittik gece çocuğun ateşi düşmediği için , ana baba günüydü resmen.

Covid için artık ilaç verilmiyor, destek tedavisi uygulanıyor sadece, örnek veriyorum burun tikanikliginiz varsa sprey, oksurugunuz varsa öksürük şurubu verilir. Bunları da nöbetçi eczaneden alabilirsiniz ancak, kotuyseniz acile gidin, belirtilerinize göre reçete yazarlar, şu an yapabileceğiniz tek şey bu galiba

Ben zor geçirdim istediğin zaman yazabilirsin
15 gün sonra enfeksiyon ve göğüs hast kontrolünden gecmeni öneririm
Bize kan sulandirici da önerdiler fakat lütfen doktor ile görüşmeden alma ben sonrasında tahlil ile doz düzenlemesi yapılarak bir süre kullandım
Bende cok zor geciriyorum atesim en yuksek 39.4 oldu dun sonuc daha cikmadan igne yaptilar ama atesimi hic dusurmedi suan 37 bucuk biraz nefes aliyorum sonra yine yukseliyor en kotusu sitma ve eklem agrilarim

Covid için artık ilaç verilmiyor, destek tedavisi uygulanıyor sadece, örnek veriyorum burun tikanikliginiz varsa sprey, oksurugunuz varsa öksürük şurubu verilir. Bunları da nöbetçi eczaneden alabilirsiniz ancak, kotuyseniz acile gidin, belirtilerinize göre reçete yazarlar, şu an yapabileceğiniz tek şey bu galiba
Dun daha sonuclar cikmadan antibiyoyik ve parol verildi onlari kullaniyorum,tesekkur ederim 💐

Farklı varyant mi bu bilemedim. Yüksek ateş , yoğun kemik ve baş ağrısı var. Burun akıntısı falan yok. Sanki yeniden ağırlaşmış belirtileri gibi geldi bana. Bizde ailecek kovitiz. Dün hastaneye gittik gece çocuğun ateşi düşmediği için , ana baba günüydü resmen.
Evet belim dizlerim cok sizliyor arada da sitma tutuyor kac gun surer acaba 2. Gunum acidan cok yorgun dustum

Evet bu daha agari gözlerim bile agridi 5.gunum ve ateş çıkıp iniyo belim ikiye bölündü resmen dikkat edin coookkk yayginlasti

Cok sukur iyilestim.atesimin dusmesiyle vucut agrim ve sitmam gecti.Sonrasinda 3 gun yine cok halsizdim ama agrinin bitmesi mucize gibi biseydi.10 gun olacak hala tam enerjimi kazanamadim.Cok sukur atlattim ama 🙏💐
Çok şükür benimde eşim cumartesi pozitif çıktı pazar sabaha karşı ateşi 40.9 oldu ve acile gitti serum aldı geldi ertesi gün ateş 40 oldu evde duş alarak düşürdük dün yine ateşi 40.1 oldu yine duş aldı düştü şükür bugün yok ateşi günden güne geçiyor ben geçen yıl ekim ayında olmuştum semptomlarımız çok farklı benim hiç
Ateşim olmamıştı mesela

Back