Haftasonu kovid ilaclarimi nereden alabilirim

Cekimyasasi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
91
76
8
37
Allah rizasi icin bilgisi olan yazsin.Destek hatti haftasonu diye acmiyor.Internette bilgi yok,ilaclarimi almam lazim cunku 2. Gunum test sonucum bu sabah cikti ve gittikce kotuluyorum.

Allah rizasi icin bilgisi olan yazsin.Destek hatti haftasonu diye acmiyor.Internette bilgi yok,ilaclarimi almam lazim cunku 2. Gunum test sonucum bu sabah cikti ve gittikce kotuluyorum.

Covid ilacı derken ayrıca bir ilaç veriliyor mu? Destek amaçlı olanları nöbetçi eczaneden aldırın ama lütfen siz çıkmayın ortalık hastalık kaynamaya başladı
Evde bol su bal c vit ile destekleyin zor geçiyor ama geçiyor

Tani koyulunca verilen ilaclar
Kovit pozitiviz ailecek . Herhangi bir ilaç verilmiyor. Kemik ağrısı ,titreme ,ateş bizde de oldu. Eğer kendinizi çok kötü hissediyorsanız ambulansa haber verin ,sizi covit polikliniğine götürüyorlar. Serum takviyesi yapıyorlar . Ama diğer türlü parol içtik bız hep. İki gün o şekilde geçti sonra toparlamaya basladik

Geçen hafta kardeşim pozitif çıktı ilaç falan vermediler.
Pandeminin başlarında eşim olmuştu, ona getirmişlerdi.

Artık ilaç yok sanırım.

Canım biz ilk defa bu sene şubat ayında geçirdik aradılar artık ilaçsız tedavi yapılıyor dendi. Aile hekimimize danışmıştık antibiyotik, vitamin, ağrı kesici falan yazmıştı o şekilde atlattık. Artık ilaç verilmiyor.

Ben zor geçirdim istediğin zaman yazabilirsin
15 gün sonra enfeksiyon ve göğüs hast kontrolünden gecmeni öneririm
Bize kan sulandirici da önerdiler fakat lütfen doktor ile görüşmeden alma ben sonrasında tahlil ile doz düzenlemesi yapılarak bir süre kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…