- 21 Nisan 2022
- 91
- 76
- 8
- 37
- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
Allah rizasi icin bilgisi olan yazsin.Destek hatti haftasonu diye acmiyor.Internette bilgi yok,ilaclarimi almam lazim cunku 2. Gunum test sonucum bu sabah cikti ve gittikce kotuluyorum.
Tani koyulunca verilen ilaclarCovid ilaci diye bir şey mi varmiş?
Onlar artik verilmiyor diye duymustumTani koyulunca verilen ilaclar
Gercekten miOnlar artik verilmiyor diye duymustum
Tamam parol ve vitamin alin diyorlar son donemde. Eskisi gibi ilac vermiyorlar diye duymustum olanlardanGercekten mi
Hic bi yerde bilgi bulamiyorum,titreme nobetleri geciriyorum eklem agrilarim cok kotu
Cok tesekkur ederim parolum var,c vitamini aldiricam simdi annemeTamam parol ve vitamin alin diyorlar son donemde. Eskisi gibi ilac vermiyorlar diye duymustum olanlardan
Kovit pozitiviz ailecek . Herhangi bir ilaç verilmiyor. Kemik ağrısı ,titreme ,ateş bizde de oldu. Eğer kendinizi çok kötü hissediyorsanız ambulansa haber verin ,sizi covit polikliniğine götürüyorlar. Serum takviyesi yapıyorlar . Ama diğer türlü parol içtik bız hep. İki gün o şekilde geçti sonra toparlamaya basladikTani koyulunca verilen ilaclar
Tani koyulunca verilen ilaclar
geçmiş olsun size yakın nöbetçi eczaneyi bulup arayın bilgi verip yardımcı olurlar.Gercekten mi
Hic bi yerde bilgi bulamiyorum,titreme nobetleri geciriyorum eklem agrilarim cok kotu
E Esila09gulumseyenmutsuz TeraziBurcu CiRiLLA @Derindeniz95 Incredible incredible cok tesekkur ederim icim rahatladi,d vitamini ve balik yagi duzenli kullaniyorum vitago c aldiriyorum simdi.Allah razi olsun
Allah rizasi icin bilgisi olan yazsin.Destek hatti haftasonu diye acmiyor.Internette bilgi yok,ilaclarimi almam lazim cunku 2. Gunum test sonucum bu sabah cikti ve gittikce kotuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?