• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonu kar geliyor!

Offf yine mi:KK35: İstanbul'un göbeğinde yine esaret yaşayacağız yani. Bizim sokak buz pistine dönüyor her defasında.
Rabbim sokakta kalanlara,yakacağı olmayanlara ve sokak hayvanlarına yardım etsin.

Soğuk sevmiyorum, sıcak olsun, kat kat giyinmek yerine sıcaktan piştim demeyi yeğlerim:KK14:
antepde yasayan bırı ıcın sıcak ne demek bılıyomusun mune :(
bende hergun sıbırya sogugunu tercıh ederım :)

Doğma büyüme İstanbullu olarak Antalya'da 2 koca yaz geçirdim. Hiç bunalmadım. Ben de sıcak insanıyım. Hele bahardan yaza dönerken o ağaçların mis kokusu yok mu :KK68:

Dun buraya geldi, bir de buza cekti hava yumusayacagina.. Garajin onu buz pateni pisti gibi oldu, kayip bir tarafimi kiricam diye disari burnumu dahi cikaramadim. alisveris kaldi, neyse ki kk vardi da butun gun cene yaristirdik bari evin icinde..:KK48:

Gelsin artık, kış bitecek Ankara'da doğru düzgün kar göremedik, ayaz ve sisten başka bir şey yok.

İzmir 18 dereceo_O

Öffff gene mi kar yaa.Nefret ediyorum soğuklardan.

oovv belliydi bu havadan :)))

şubat doğumlu kış çocuğu olarak kar gelsin diyorum ohhh buz gibi miss misss:rolleyes:

Back