Sen girdin mi?Telefondan net göremiyorum. Istanbulda da kar yağışı görünüyor sanırım, doğru mu? Lütfen yanlış olsun
Girdim çok da güzel kaldımDireksiyon sınavım var yaaa
Sen girdin mi?
Sağol canım. Parkta falan sorunum yok şimdilik ama stresle her şey olabilir. Geçmiş olsun sana da. Artık çok zorluyorlar sınavlarda. Yeni bir şey çıkmış bugün hoca söyledi. Araba giderken birden Zınk diye durmanı istiyorlarmış. Kolay gerçi ama habire bir şeyler istiyorlar.Girdim çok da güzel kaldım
Işin kötüsü arabadaki hoca tartıştığım hocaydı resmen sevindi kadın. Kaldığıma değil onun önünde kaldığıma üzüldüm valla. Tabi bir de 180 tlme.
Parka dikkat et. Ben dubaya tam yaklaşamayınca paralel olmadı araç. İndirdiler. Başarılarr
Sınav yerinde pazar kurulmuştu trafik sağolsun zınk diye duruyorsun sürekli zaten. Gösterge panellerine silecek far çalıştırmaya falan iyi çalış soruyorlar tek tek. Bagajda ne var motorun ordaki yerler falan kafam döndü en sonSağol canım. Parkta falan sorunum yok şimdilik ama stresle her şey olabilir. Geçmiş olsun sana da. Artık çok zorluyorlar sınavlarda. Yeni bir şey çıkmış bugün hoca söyledi. Araba giderken birden Zınk diye durmanı istiyorlarmış. Kolay gerçi ama habire bir şeyler istiyorlar.
Allah ın hikmetine sual olmaz. Kışı yaşayalım biraZda.Niye bu soğuk hava hep haftasonu geliyor? Pazartesi pazartesi bahar havası var dışarda, dün yağmurdan burnumuzu çıkaramadık.
Allah ın hikmetine sual olmaz. Kışı yaşayalım biraZda.
Bu yazınki sıcak beni o kadar bunalttıki bnde sıcaktan çok bunaldım bu sene. O sıcaklarda lohusaydım birde.Bence yaşamasak da olur. Soğuktan nefret eden bir insan olarak küresel ısınmayı bile dans ederek karşılayabilirim. Yeter ki sıcak olsun.
Bu yazınki sıcak beni o kadar bunalttıki bnde sıcaktan çok bunaldım bu sene. O sıcaklarda lohusaydım birde.
Soğuk sevmiyorum, sıcak olsun, kat kat giyinmek yerine sıcaktan piştim demeyi yeğlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?