Haftasonu kar geliyor!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Meteoroloji uyardı; yurdun geniş kesimini etkisi altına alacak kar yağışı geliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan uzun vadeli tahminlerde, pazar gününden itibaren yurt genelinde soğuk hava dalgasına girilecek ve kar yağışı da beraberinde bekleniyor.
Aynı zamanda buzlanma ve dona karşı uyarıldı.

gazetevatan.com

Telefondan net göremiyorum. Istanbulda da kar yağışı görünüyor sanırım, doğru mu? Lütfen yanlış olsun

Direksiyon sınavım var yaaa

Sen girdin mi?
Girdim çok da güzel kaldım

Işin kötüsü arabadaki hoca tartıştığım hocaydı resmen sevindi kadın. Kaldığıma değil onun önünde kaldığıma üzüldüm valla. Tabi bir de 180 tlme.

Parka dikkat et. Ben dubaya tam yaklaşamayınca paralel olmadı araç. İndirdiler. Başarılarr

Sağol canım. Parkta falan sorunum yok şimdilik ama stresle her şey olabilir. Geçmiş olsun sana da. Artık çok zorluyorlar sınavlarda. Yeni bir şey çıkmış bugün hoca söyledi. Araba giderken birden Zınk diye durmanı istiyorlarmış. Kolay gerçi ama habire bir şeyler istiyorlar.

Sınav yerinde pazar kurulmuştu trafik sağolsun zınk diye duruyorsun sürekli zaten. Gösterge panellerine silecek far çalıştırmaya falan iyi çalış soruyorlar tek tek. Bagajda ne var motorun ordaki yerler falan kafam döndü en son
Hoca iyi gidiyordun ama parkta şanssızlık yaşadın üzülme dedi. Bakalım ikincide artık, teşekkür ederim.

Bence yaşamasak da olur. Soğuktan nefret eden bir insan olarak küresel ısınmayı bile dans ederek karşılayabilirim. Yeter ki sıcak olsun.
Bu yazınki sıcak beni o kadar bunalttıki bnde sıcaktan çok bunaldım bu sene. O sıcaklarda lohusaydım birde.

Bu yazınki sıcak beni o kadar bunalttıki bnde sıcaktan çok bunaldım bu sene. O sıcaklarda lohusaydım birde.

Sıcaktan bunaldım dediğimi hatırlamam. Sıcak olsun daha da sıcak olsun 50 dereceye çıksın modundayım valla ben. Lohusayken zor olmuştur tabi. Yaz bebeği sıkıntılı olur bide, pişik olur, isilik olur.

Yaz çocuğu olarak sıcak için yaradılmışım. Bana göre değil paltolar montlar. Karı da mümkünse kalorifer arkasında sadece izleyeyim :)

Kış gelir soğuğu yaz gelir sıcağı istemem ben. Sonbahar çocuğuyum ondan mı ki? Bana sürekli ceketli günler yağmurlar gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…