• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftasonu çalışanlar bakarmısınız lütfenn ...

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Ben öğrenciyim. Haftasonu çalışmak istiyorum . Ama ne iş yapabilirim bilmiyorum aklıma marketlerde tanıtım,hosteslik filan bu tarz işler geldi ama nerden ne şekil başvuru yapmalıyım ? Ve benim hiç tecrübem yok . Bu tarz işlerde çalışanlar ajanslarda kaydı olanlar filan yardımcı olurmu lütfen ???

1 kişi bile bana cevap vermediği için hepinize teşekkür ediyorum

canım ancak sana manen destek olabiliyorum lütfen kusura bakma keşke tanıdıklarım olsa da sorsam...ama bu market stand vs işi düşünme derim ben...herkes bişekilde muhabbete girmeye çalışıyo..yakın bi arkadaşım ülker standında çalışıyodu ondan biliyorum hiç hoş değilmiş market stand fln....hele ki istanbul da... ama bi arkadaşıma sorcam iş meselesini varsa sana kesin haber veririm...Allah yardımcın olsun...hangi ünv hangi bölm olduunu yazarsın özelime istiyosan tabii...

internetten de arattırıp bulabilirsin
ajanslar var oraya kaydoluyosun
gerçekten yorucu ve sıkıcı bi iş
bende öğrenciyken denemiştim

Canım benim kayıtlı oldugum bı ajans var marketlere tanıtım elemanı yollayan ankarada olsan yardımcı olurdum internetten ara bulursun zaten cok var bu işi yapan ajans

standlarda çalışanlara hangi ajansta çalıştıklarını (ne kadar zamandır? ücretlerini zamanında alıp almadıklarını da öğrenerek) sorabilirsin. yalnız hazırlık ol, hepsi bilgi vermek istemeyebilir, rakip çalışan çıkacak falan diye ama pes etme sor uygun gördüklerine.

Back