Haftasına göre kesenin büyüklüğü

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
kızlar çarşamba kese için gitmiştim doktor 16 mm dedi haftasını söylemedi bebeği görelim ondan sonra dedi nasıl belli olmuyosa daha sonra ayrıntılı usg de sordum 5+5 dedi haftasına göre normal değil mi?? kese boyu 25 mm olduğunda bebek görünüyomuş hesaplanınca o da 7. haftaya denk geliyo ve normalide bu benim bildiğim bi kaç olumsuz şeyler duydum haftasına göre kesemin büyüklüğü fazla diye sizce anormal bişe yoktur deilmi ya

Canım ben ilk defa böyle bisey duydum haftasına gore kesenin büyük olduğunu kim söyledi sana walla bosuna evham yapma sorun olmaz benimde 5+5ti kese göründu 6+4 tu bebek ve kalp atışı gorundu ben pembelik var diye acile gitmişim 5+5 te bana boş gebelik dedi bebek yok dedi nasıl uzuldum Bikaç gün sonra bebekte kalp atışı da görünce Kafanı karıştırma hic böyle şeylerle nezaman bidaha randevun

yok aslında takılmıyorum bana göre normal ama bazı arkadaşlardan normal olmadığını fazla büyük olduğunu duydum da yoksa benim icim rahat çok şükür randevum cuma günü ama belki bebeği göremem diye haftaya pazartesi gidim diyorum cuma günü 7 haftalık olacak

Görürsün canım 7 haftalıkta cok rahat kalp atışını bile görürsün :)

Cnm ben de 5 +2de gittim 8mm cikti bu sefer de dktr bna kucuk kesen dedi on gun snra gel dedi o on gun bana zehir oldu snra gordm bebegmi de kalp atisini da ama icim o kadar sikilmisti ki ben de herkese sorydm sizin ki ne kadar diye cok uzuluydm simdide hafif lekem geldi acaba iyi mi diye korkuyorum sanirim artik bunlar annelik elhamlari icin rahat olsun cnm demek istedigim bi seyden rahatlasan baska biseyi takysn

Hemen doktora soyle canım kan mi geldi yoksa kahverengi mi

Cnm alttsukurayne etti bebegi gormek icin bi iki gun kahverengi leke gelebilir demisti dktr oyle oldu bi gun snra gecti cok sukur
Anladım canım benim 11. Haftaya kadar ara ara kahverengi leke geldi oyüzden dedim ben 1aydir iğne vuruluyorum gerek duymadı mi

Anladım canım benim 11. Haftaya kadar ara ara kahverengi leke geldi oyüzden dedim ben 1aydir iğne vuruluyorum gerek duymadı mi
Verdi cnm haftada bir igne birde sabah aksam prgstan fitil kullanyrm peki neden oluyomus bu leke bilgin var mi acaba cok korkuyo insan

Verdi cnm haftada bir igne birde sabah aksam prgstan fitil kullanyrm peki neden oluyomus bu leke bilgin var mi acaba cok korkuyo insan
Sorma valla insan heran tedirgin oluyo yani rahimde yada kesede kanama görünmüyordu benim en son artık doktor rahimde ara ara kasılmalar oluyor büyük ihtimal dedi

[QUOTEbcy35, post: 37722984, member: 630563"]Sorma valla insan heran tedirgin oluyo yani rahimde yada kesede kanama görünmüyordu benim en son artık doktor rahimde ara ara kasılmalar oluyor büyük ihtimal dedi[/QUOTE]
Allah bi daha yasatmasin o durumlari insan kafayi yiyor zaten bi problem olmasa bile elham yapiyoruz yabi de benim migdm cok az bulnyo biliyrm her hamilelik farklı oluyormus ama simdide buna taktim

[QUOTEbcy35, post: 37722984, member: 630563"]Sorma valla insan heran tedirgin oluyo yani rahimde yada kesede kanama görünmüyordu benim en son artık doktor rahimde ara ara kasılmalar oluyor büyük ihtimal dedi
Allah bi daha yasatmasin o durumlari insan kafayi yiyor zaten bi problem olmasa bile elham yapiyoruz yabi de benim migdm cok az bulnyo biliyrm her hamilelik farklı oluyormus ama simdide buna taktim[/QUOTE]
Bunlara takılma benim kabus gibi gecti 1 ay kadar hic bisey Yiyemedim hasta gibi yattım hep cok kötüydum daha cok yeni azaldı bulabtilarim ama arada da olmuyo değil ama bnce cok şanslısın kalp atislarinida duyduysanız gayet guzel ilerliyor rahat ol :)

Cok saol cnm ben de birseyi takmamaya calisiyorum ama iki yil bekldm bir de dis gebelik yasadim daha once o nedenle sanki tum aksilikler beni bulabilirmis gibi geliyo bazen kendimi rahatlatyrm bazen o gucu bulamuyorum bulanti icin artan hcg nin vucuda etkisi demislerdi bi yerde o yuzden korkyrm acaba duzenli deilmi artis diye

[QUOTEbcy35, post: 37722984, member: 630563"]Sorma valla insan heran tedirgin oluyo yani rahimde yada kesede kanama görünmüyordu benim en son artık doktor rahimde ara ara kasılmalar oluyor büyük ihtimal dedi
Allah bi daha yasatmasin o durumlari insan kafayi yiyor zaten bi problem olmasa bile elham yapiyoruz yabi de benim migdm cok az bulnyo biliyrm her hamilelik farklı oluyormus ama simdide buna taktim[/QUOTE]
Üzülmeyin benim de hiç bulantım olmadı ve hiç kusmadım 4. aydayız. Kafanıza takacağıız birşey değil :):) Aksine şanslıyız

Allah bi daha yasatmasin o durumlari insan kafayi yiyor zaten bi problem olmasa bile elham yapiyoruz yabi de benim migdm cok az bulnyo biliyrm her hamilelik farklı oluyormus ama simdide buna taktim
Üzülmeyin benim de hiç bulantım olmadı ve hiç kusmadım 4. aydayız. Kafanıza takacağıız birşey değil :):) Aksine şanslıyız[/QUOTE]

cinsiyeti ney peki

Cok
Üzülmeyin benim de hiç bulantım olmadı ve hiç kusmadım 4. aydayız. Kafanıza takacağıız birşey değil :):) Aksine şanslıyız[/QUOTE]

Cok saol cnm icimi rahatlattin

5+3 te 3.1 mm kese benım sımdı baktımda resme
Merhabalar, sizin doguma az kalmiş hayirlisi olsun isalah saglikla dunyaya gelir. siz iletiyi yazali cok olmuş ama bir sorum olacak. Bende suan 7+5 haftalik hamileyim. Benimde 5+3 haftalikken kesem 3mm di. En son 6+5 iken gittiğimde ise 11mm di ve hala bebegı goremedik. Doktorun soyledigine göre kese 20mm oldugunda gorebilicez hayirlisiyla bende 8+0 da tekrar kontrole gidicem. Genelde 6. Haftada bebekleri goruyorlar bende evham yaptim bu sebeple, sizle başlangic degerimiz ayni, Sizde geç mi görmüstunuz bebegi kese icinde?

7 haftalıkken görünmüştü benim canm. Bide doktorum karında yağ olduğu için zor görünebilir demişti eğer kilolu hamile kaldiysaniz belki o yüzden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…