Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

hemen patlatıyorum bir yalan............

şuan konya sahillerinde geziyorum ..deniz harika........birazdan yelkenimizle.......ege sahillerine acılacagız..........
hadı sizlerde gelin .......beraber yelken turu yaparız.......

hemen patlatıyorum bir yalan............

şuan konya sahillerinde geziyorum ..deniz harika........birazdan yelkenimizle.......ege sahillerine acılacagız..........
hadı sizlerde gelin .......beraber yelken turu yaparız.......

Bende zıpladım hemen yanına.Bu yıl ne kadar cok turıst gelmıs konya ya.Eeee tabı buranın denızıne hayranlar zemuszemus.

Dun gece uyku tutmadı bende roketımın egzozunu temızleyıp kucuk bı gezıntı yaptım jupıter semalarında.Yorulmusum sımdı de o bembeyaz karda guneyslenıyorum.Terledım on yüz bin baloncuk ıcıyorum...........

ışte kanıtı Konya sahili, KK Yat ile gezimiz

bodrum-akvaryum.jpg

hemşom gelmiş.......hoş gelmiş..........
hihoyyyt
hemde jupiterlerden.........:eek:..vayyyyyyyy be........işte konyalım hadiiiiiiiii yürü yavrum yürüüüüühhhhh:roflol::roflol:

Aaaaaa şoklardayım resmennnn.Yeşilim nereden buldun benım yatın resmını sennnnn

Yatın arkasında gorunen de nemrut dagı

hem fazla acılsanızda konyanın engin ucsuz bucaksız sahillerinde ...........
korkmayın sahil güvenlik var............:lepi::lepi:

Antalya bugün çok soğuk
ama birazdan mevlana müzesine ziyarete gidecez.
müzemizi ve yatırımızı buraya Antalya ya taşımışlar.çok sevindim.
Konya dayken yaptığım ziyaretlere burda devam edebiliriz
bu soğukta çıksam üşütürmüyüm acaba:eek:lmaz:

Ne yalanı yavhu ???

Konyalılar konusunsanıza.Kurtlar VADİSİ bıle nemrutta cekılmıyomu denıze karsı?

Amma cahıl cıktınız sızde beeee.E ben o zaman konyanın unlu pizzasından hıc bahsetmıyım pehhhhhh...

Hee bu arada bana pınokyogillerin kedi derler buralarda :sosito:

Bak Kedicik ne güzel kültürümüz artıyor neler öğreniyoruz...

Antalya buz kesti buz...Ay! Destinam ınşallah serinler azcık

Adıvarıda gordum az once Antalyadan gelmıs.Dıyo amanın nası sogukdu kartopu oynamakdan yoruldum da Konya da az denıze gıreyım dedım dıyo_Onun yalancısıyım bende artık.Sımdı de kaldırımda uzanmıs denıze karsı guneslenıyo.Gunes kremını bızzat ellerımle surdum ben...

Ben annemin karnındayken,annem beni 1 Ağustos'ta doğurmak istemiş.Bende anneme demişimki annecim gel sen beni 30 Ağustosa kadar doğurma:CüvCüv:
Annemde neden diye sorduğunda çünkü 1 Ağustos normal bir gün hiç bir anlamı yok ama bak 30 Ağustosun önem ve anlamı çok önemli annem demişimfisfisfis
Annemde beni 1 Ağustos da değilde 30 Ağustosta doğurmaya karar vermiş.
Yani aslında benim doğum günüm 1 Ağustos değil 30 Ağustos kızlar.
dün ben herkezi kandırdım,dün benim doğum günüm değilidi yani:roflol:

Adıvarıda gordum az once Antalyadan gelmıs.Dıyo amanın nası sogukdu kartopu oynamakdan yoruldum da Konya da az denıze gıreyım dedım dıyo_Onun yalancısıyım bende artık.Sımdı de kaldırımda uzanmıs denıze karsı guneslenıyo.Gunes kremını bızzat ellerımle surdum ben...

He ya ben aslında İstanbulda değil,Antalya'dayım ben aslındazemuszemus

X