Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

ee bendeee daha önceden victorias secretten teklif aldım emiştim ya.sonunda kabul ettimmm.ayy adamlarrrr yalvara yalvara bi hal olduuu.bugünde katalog çekimlerim vardıı.bu yazın bikini vve mayolarını ben tanıtıorum kızlarrrrrr.vee bütün tanıttığım ürünler bana hediye veriolarrr.ohhh hergünn ayrı birini giyip yüzcemmm.

bugun kapının onunde ...koca bır paketle uyandım..............paketı actım o da ne

atlas okyonusunu bana göndermiş.sevgilim................

bugün yine deli gibi çalışmak istiyorum... ama patronum git dinlen deyip duruyo yaa, hayır dinlensem nolacak, hergün deniz, güneş, alışveriş, yatlar, katlar, sıkıldım nereye kadar.
kızımın okulu var, oğluma mürebbiye tuttuk, kocişim evde olunca dibimden ayrılmıyo...
ay ben artık hayatta herşeyi tattım, doyum noktasına erdim, kariyer desen kariyer, çocuk desen çocukkk, zenginlik mal mülk...

ya ne guzelı be ben varken güzellik sızın neyınıze...oturun bakıyım evınızde..alla alla............

aman yaa bu güzellik konusunuuu tartışmaya gerek yok.beni görüpteee beğenmiycekk kişi yok.beğenmedim diosaa kıskançlığından.insalar beni görüncce büyüleniooo.bi bakan bi daha bakıoooo valla.neyse olaya son noktayıı burda koydumm

kıskançlar :1closedeyes: ayyy bugun yolda karşıdan karşıya geçen bir amcaya yardım ettim inabiliyormusunuz adam türkiyenin en zengin adamıymış ve mirasını bana bırakacağını söyleyip noterde kağıt imzalattı ölmek üzre zaten ölmesini dörtgzle bekleyeceğim türkiyenin en zengini benim artıkk kaydirigubbakcemile3

kıskançlar :1closedeyes: ayyy bugun yolda karşıdan karşıya geçen bir amcaya yardım ettim inabiliyormusunuz adam türkiyenin en zengin adamıymış ve mirasını bana bırakacağını söyleyip noterde kağıt imzalattı ölmek üzre zaten ölmesini dörtgzle bekleyeceğim türkiyenin en zengini benim artıkk kaydirigubbakcemile3

heheh canım çok heveslenmee.o adam benim dedem oluo.ve akli dengesi yerinde olmadığından ehliyetsiz sayılıo .yanii o imzaladığın kağıdın hiçbi geçerliliği yok.ama canım sana teselli payı olaraktan 2trilyon veriyim ne dersin???madem dedeme yardım ettin.evden kaçmışş sonraa polisee haber verdikk bulundu.siz noterden çıktıktan sonra noterci aradı hemen bizi.ee ne de olsa tanınmış adam dedem.bizde gittik aldık dedemi ordan hemen.:içelim:

neyse 2 trilyonda yeterli kızıma çırahan sarayında düğün yapıcaktık zaten :eek: evet canım benimdi ama çok ısrar edince seni kıramadım sana devretim kkyı canın saolsun ama pek havalanma geri alırım kaydirigubbakcemile3

[/hee bu arada süpertoto 15 trilyon bize vurdu kimse heveslenmesin yarın bankadan çekicez üzgünüm yine ben zenginim:nazar: basın duymasın gizli tutmaya çalışıyoruz özel hayatımzla anılma stemiyoruz işimizle ansınlar biiz aramızdaşakkıdı:jeyyar:COLOR]

cumabm8bq8jc0fh6.jpg

X