Haftann yalancs...KK da ...Yalan rzgarlar...Hadi buyrun...

yavrus topiğin hayırlı olsun
güzel olmuş eline sağlık
len senin yüsünden cehennemde yanacaz:roflol::roflol::roflol:

ooo duyguçıkmazım hayırlı olsun topiğin:)) ancak teşrif edebildim obamayla toplantım vardı kusura bakmayın, hepinize selamı var.

bugün versacce den aradılar yeni kreasyonu benim tanıtmama için yalvardılar açık çek teklif ettiler bilmemki ne yapsam birde size sorayım dedim aslında parada pulda gözüm yokta şana şöhrete hayır diyemem yani siz nedersiniz kızlarrrr

kızlar bugun cok ısım var.....parızte bır otel acılacak mış...benım adıma..ne geregı varsa

ayrıca vıctora secret katolok cakımlerım var

ogle havaııııı de su bızım ton crısey le yemek yıyecem

ıkındı japonyada cay ıcıcem

aksam petrol rafınerlerım denetıme gıtcem..

bır de aksam obama tel acmış gelde okeye dortlu aranıyor gel dıye...aman oraya ugruyacam..

ay sunu unutmusum aksam ozel ucagımle...ıtalyada ..boga gureslerını ızledım....of ya ınsan
bırazda memleketınde oturur dımı....her yerı gezmekten usandım dunya ne kucuk..

gunaydın herkese.............yalancılar....aman beyaz saray derler ...soyle guzel boyle guzel...

hıcte guzel degıl....bu gece burda uyudum......bush kavaltı hazırlmış...zaten yastıgımda rahat degıldı..

hıc sevmedım...pehhhhhhh

ay kızlar gece karpuzu fazla kaçırmışım
sabah bir baktım yatak sırıl sıklam altıma işemişim:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay kızlar gece karpuzu fazla kaçırmışım
sabah bir baktım yatak sırıl sıklam altıma işemişim:roflol::roflol::roflol::roflol:

hiç gulecegım yoktu..:roflol::roflol:

bızım yatak fabrıkamız var...yollayım sana kokmuş kokmuş yatmayım ıyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool:

Duygucuğum topiğin hayırlı olsun canım. Çok da güzel olmuş.
Uğrayıp tebrik etmek isterdim, annen de çağırıyor zaten beni kaç zamandır...Turnem biter bitmez yanındayım şekerim... Ha bu arada bir dizi teklif aldım, onuda konuşuruz., etraflıca..... Öptüüm cnm byy byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…